上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 近況不佳 小注為妙 不敗率71.8%

收藏  |  訂閱
1.6k  75.3k

俾頭果10幾場成績昆左。。。:010::010:

引用:
原帖由 足球開心哥 於 2017-11-21 02:44 PM 發表 查看引用來源
咁你唔好再玩喇~

引用:
原帖由 足球開心哥 於 2017-11-21 02:44 PM 發表 查看引用來源
現在進行抗跳測試、好快會升破頂、賭博有起有D、索左咪食好D對屋企人好D、輸左咪食义燒飯、又唔會輸到冇飯食、賭博只係人生一部份、人生仲有好多野喺你身邊、不要把娛樂放得太重、日日都有得賭、放工辛苦經過馬會咪投注吓、中就開心唔中咪當睇埸波、比你赢你又可以索佢幾多?

引用:
原帖由 minghong 於 2017-11-21 02:21 PM 發表 查看引用來源
430一陣玩下 近況好差 同路先好跟....=_=
只要唔好吓吓都all-in就有賭未為輸啦!齊上齊落!一齊贏,一齊輸!

引用:
咁唔好再入來喇!唔係又心思思跟架喇!

真係只可以講近排莊家調轉左開
430準備買阿德:071::071:

引用:
原帖由 清晨花花獅子 於 2017-11-21 02:56 PM 發表 查看引用來源

現在進行抗跳測試、好快會升破頂、賭博有起有D、索左咪食好D對屋企人好D、輸左咪食义燒飯、又唔會輸到冇飯食、賭博只係人生一部份、人生仲有好多野喺你身邊、不要把娛樂放得太重、日日都有得賭、放工辛 ...
師兄,你講得好好,祝你贏多d:emoji_01::emoji_01:

坐和望羊盤
FC近排其實唔算最好狀態

引用:
原帖由 holydamn 於 2017-11-21 03:01 PM 發表 查看引用來源
坐和望羊盤
FC近排其實唔算最好狀態
我都覺有少少做熱悉尼

引用:
唔通哈利仔一、二埸冇波入就話佢費、開心哥我地係一隊波、射12M嗰個有幾大壓力、入左應該唔入就成個鏡頭對住佢、你咁勁自己踢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆