上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 11/1/2023 03:16 發表 查看引用來源

打橫生⋯⋯呢個形容詞好好笑
咁阿星向上生啦嘛,有時面前有團霧,就更加睇唔到山腳下發生緊咩事啦……………查實果團係咪腦霧嚟嘅呢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/1/2023 15:25 發表 查看引用來源

師妹lunch係出去食??即人人迫住又趕住食,定還是外賣先?

想問樣野:

我有朋友做老師,好女人一名,多年都無男友,簡單講學校男老師唔得啦,佢又返工放工無咩嗜好,我有時諗,女人一旦出黎做野,如果工作唔係成日可以接觸異性,真係 ...
下次叫佢去阿星啲催眠體驗工作坊識下其他男仔,查實好多男人對催眠好有興趣㗎,不過上完阿星個工作坊之後就冇哂喇😬

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-13 11:21 發表 查看引用來源

啲飯盒。。飲筒先致命呀。。我睇片。。隻海龜個鼻插咗條飲管落去跟住d海洋救生員救佢上嚟幫佢掹返條飲管出嚟,又長睇到都痛。😒😔
其實佢地係唔識擺脫,亦無手掹番出黎,所以環保真係好緊要。
師兄同我一樣咁有苦心。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-13 11:22 發表 查看引用來源

咁多日假期。。過左初四去就得啦。。
5使你班文職人返工呀😂😂
師兄年初四仲可以去,即無年初四既樣呢個問題啦~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-1-13 11:43 發表 查看引用來源
你哋講環保講得咁興奮,以為你哋一齊做過啲好環保嘅事😌
當然啦,我地成日都問女生可唔可以為環保出一份力,飲野唔要飲筒問佢就咁啜得唔得,拎外賣就自己戴一早準備好既袋黎用囉。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-13 13:09 發表 查看引用來源

師兄,你真係用少啲膠,保護龜頭

今次係飲筒,如果下次係dom dom , 笠住個龜頭就慘啦,佢食唔到嘢㗎啦
係,龜頭一旦焗得耐真係好大鑊,飲筒好,被膠笠住都好大件事架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-13 14:37 發表 查看引用來源

下次叫佢去阿星啲催眠體驗工作坊識下其他男仔,查實好多男人對催眠好有興趣㗎,不過上完阿星個工作坊之後就冇哂喇😬
男學員去晒教身邊既女人吹??打錯字,教身邊既女人催?

星期5,無思分享:

男人的動漫,男人的浪漫。
記得以前,我地大部份男生都係踢波,小弟守龍,大部份人上體育堂都係玩呢D,直到一套Slam Dunk,Oh my god...... 你要既成功元素佢都有,今日佢講有電影睇,你點可以唔睇呢??因為佢,我有段時間轉左打籃球,過到加拿大時,更打街波為主添。

男人的浪漫,如果女人可以明又投入,我想講多次,真係會加分,哪怕妳搞唔清籃球既控球後衛同足球既後衛唔同,中峰前峰都唔係果回事都好,男人的浪漫,就係充滿希望同鬥心,只有怕輸既人才唔會明。
因為就好似佢既名句,如果而家一旦放棄,比賽其實就會結束,人生都係。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-1-13 11:40 發表 查看引用來源
仲以為你會讚我不嬲都咁細心添
呢啲一向都知。。😘

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-13 13:09 發表 查看引用來源

師兄,你真係用少啲膠,保護龜頭

今次係飲筒,如果下次係dom dom , 笠住個龜頭就慘啦,佢食唔到嘢㗎啦
佢會發紫。。窒息😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆