上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/1/2023 19:31 發表 查看引用來源

師兄你贏....... 而且佢地有出場添,高宮望都唔放過添,HAHA......好喇好喇,師兄高度,應該唔赤木都魚注啦。
大猩猩高過阿星依依咁多多,魚住阿星就真係比唔上啦。記得以前喺香港讀中學,中三嘅時候已經有櫻木咁高,高過哂啲師兄們,俾人推去做中鋒,去到英國,個鬼仔同學有同魚住咁高,阿星就只有做個大前鋒啦,點知個小前鋒竟然成架推土機咁,將阿星撞埋一邊,搞到阿星又由大前鋒變咗做小前鋒,真橙橙😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 16:18 發表 查看引用來源

今年咁開心?唔使年初四咁樣??
你睇下日曆先講啦。😂😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-13 20:54 發表 查看引用來源

大猩猩高過阿星依依咁多多,魚住阿星就真係比唔上啦。記得以前喺香港讀中學,中三嘅時候已經有櫻木咁高,高過哂啲師兄們,俾人推去做中鋒,去到英國,個鬼仔同學有同魚住咁高,阿星就只有做個大前鋒啦,點知個小前鋒竟然成架推土機 ...
正啦,有咁上下高先可以去打籃球。
可惜籃球唔係我強項,但Slam Dunk就真係超一流。
今次有埋音響,感覺仲正。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-13 21:07 發表 查看引用來源

你睇下日曆先講啦。😂😂
係喎,HAHA......講完要睇番次行運一條龍先得。

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/1/2023 10:40 發表 查看引用來源

正啦,有咁上下高先可以去打籃球。
可惜籃球唔係我強項,但Slam Dunk就真係超一流。
今次有埋音響,感覺仲正。
俾龍師兄搞到阿星想今日就去睇添😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 16:16 發表 查看引用來源

係,其實小弟都比以往環保多了,唔知幾時開始,我都發現,動物簡單,佢地都只係為自己生存而努力,而我地人類,係會污染環境,令其他生物滅絕而生存,我好鐘意睇書,其中一位畫家將人同動物調換角色,血淋淋的畫出將人當牛咁樣養、殺、劏 ...
人類就係講一套做一套架啦。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 16:11 發表 查看引用來源

紫色的龜頭,不想遇亦不想求。
呢啲機會。。只恐怕不再遇上。。😜😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 16:18 發表 查看引用來源

今年咁開心?唔使年初四咁樣??
睇日曆啦。。。😁

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-13 18:08 發表 查看引用來源
新年前工作好忙碌
呢個正常丫。。做好晒開心等放假😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-14 10:41 發表 查看引用來源

係喎,HAHA......講完要睇番次行運一條龍先得。
睇完變龍變蟲就睇你呀😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆