上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-15 13:22 發表 查看引用來源

今日留返嚟寫稿,下星期過年應該有更多時間去睇多幾套戲。呢啲男人的感動真係自己一個去睇就好,一陣阿星太感動一個唔覺意流眼淚就俾阿星老婆笑到面黃😬 ...
或者老婆想見到你感性嘅一面呢

引用:
原帖由 licklickson 於 15/1/2023 14:35 發表 查看引用來源
我講另一套!
毒舌大狀?可能要初七獎勵自己囉😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 15/1/2023 16:11 發表 查看引用來源

或者老婆想見到你感性嘅一面呢
阿星老婆成日笑阿星眼淺,容易流眼淚,唔俾佢笑喇,自己睇就算😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-15 16:19 發表 查看引用來源

毒舌大狀?可能要初七獎勵自己囉😬
好吖!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 15:43 發表 查看引用來源
星期5,無思分享:

男人的動漫,男人的浪漫。
記得以前,我地大部份男生都係踢波,小弟守龍,大部份人上體育堂都係玩呢D,直到一套Slam Dunk,Oh my god...... 你要既成功元素佢都有,今日佢講有電影睇,你點可以唔睇呢??因為佢,我有段 ...
日本仔d動畫點解有時咁好睇
因為點都有時畫到咁熱血

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-15 13:22 發表 查看引用來源

今日留返嚟寫稿,下星期過年應該有更多時間去睇多幾套戲。呢啲男人的感動真係自己一個去睇就好,一陣阿星太感動一個唔覺意流眼淚就俾阿星老婆笑到面黃😬 ...
男人同男人睇,就當然同一心態同一境界。
男人同女人睇,往往感覺又好唔同,我唔係講唔好,而且都可以好浪漫,男人越大,越少表達需要,女人天生母性,佢地好鐘意睇住喜歡既男人喊架。所以師兄唔使太收埋自己真性情一面。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-15 14:16 發表 查看引用來源

阿凡逹2啦,仲有Jason Statham 果套笑片阿星都想睇😬
阿凡達2好睇講聲,我睇完1,只係哦左聲,好睇?好睇......好好睇咩,令唔到我有衝動呢.....
子華神我不嬲都好欣賞佢......既棟篤笑,電影嗎?出名唔掂,所以...... 毒舌真係有保留。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-16 11:06 發表 查看引用來源

阿凡達2好睇講聲,我睇完1,只係哦左聲,好睇?好睇......好好睇咩,令唔到我有衝動呢.....
子華神我不嬲都好欣賞佢......既棟篤笑,電影嗎?出名唔掂,所以...... 毒舌真係有保留。 ...
咁可能你唔駛睇啦!😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-16 00:23 發表 查看引用來源

日本仔d動畫點解有時咁好睇
因為點都有時畫到咁熱血
呢套野堅,到目前為止,仍然係小弟頭10位最正漫畫。
足球小將有令人睇完想踢波既magic。
Slam Dunk同樣令人想即時落場打番場。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 11:08 發表 查看引用來源
咁可能你唔駛睇啦!😂
HAHA....... 矛錯。
所以so far我完全無留意佢地既上映日,反而Slam Dunk就真係要睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆