上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/1/2023 11:01 發表 查看引用來源

男人同男人睇,就當然同一心態同一境界。
男人同女人睇,往往感覺又好唔同,我唔係講唔好,而且都可以好浪漫,男人越大,越少表達需要,女人天生母性,佢地好鐘意睇住喜歡既男人喊架。所以師兄唔使太收埋自己真性情一面。 ...
唉,龍師兄有所不知,阿星一喊就兩包紙巾,真係喊到唔識停㗎會😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-16 18:33 發表 查看引用來源

唉,龍師兄有所不知,阿星一喊就兩包紙巾,真係喊到唔識停㗎會😬
星爺原來咁感性!😉

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-16 00:23 發表 查看引用來源

日本仔d動畫點解有時咁好睇
因為點都有時畫到咁熱血
同埋畫得好得意

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-16 22:52 發表 查看引用來源

同埋畫得好得意
竟然係得意?😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-16 18:33 發表 查看引用來源

咁感性??HAHA......

認真我有喊,但係激動同感動果隻,男人會流淚,女人會感興趣啊師兄。

但帶女人睇都要帶個識睇既,坐我附近有對情侶邊睇邊講野,無問題,但大聲到呢......最正係咩,最正係條女問:點解個計時去到零,個波都仲計入既,Oh my god.........唔係問下嘛,點知條仔答得仲絕,條仔答: 係呢?夠鐘架啦喎,計架咩??
我估當時全場人聽到既都嘔到一地血............... 之後我地繼續聽住來自佢地既爆谷咬碎聲.......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-16 22:52 發表 查看引用來源

同埋畫得好得意
呢隻動畫技術係AI CG,套係運動系既動畫,非常唔錯,未克服到既係爆炸力,總感覺太收斂,可以去得盡D,但同悅目既鬼滅之刃又係另一種非常討好既表達手法。

please enjoy open and ending songs~~

https://www.youtube.com/watch?v=EEWVJ4RZ4Xg

https://www.youtube.com/watch?v=EsJGbHJyXYc

兩首都超正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-17 11:17 發表 查看引用來源

認真我有喊,但係激動同感動果隻,男人會流淚,女人會感興趣啊師兄。

但帶女人睇都要帶個識睇既,坐我附近有對情侶邊睇邊講野,無問題,但大聲到呢......最正係咩,最正係條女問:點解個計時去到零,個波都仲 ...
感動一刻,聽到佢咁講,真係好掃興!係都完咗出咗埸先問啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 16/1/2023 21:52 發表 查看引用來源
星爺原來咁感性!😉
係一個身高6呎5吋嘅喊包囉好冇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-17 12:08 發表 查看引用來源

係一個身高6呎5吋嘅喊包囉好冇😬
係感性嘅喊包!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 17/1/2023 11:17 發表 查看引用來源

但帶女人睇都要帶個識睇既,坐我附近有對情侶邊睇邊講野,無問題,但大聲到呢......最正係咩,最正係條女問:點解個計時去到零,個波都仲 ...
係失禮先真呀。

阿星好易受感動,啲女伴好識感動阿星,所以阿星成日都好感動。

睇戲遇到呢啲戲迷又真係好掃興,唔知點解,好多人都唔會事先搜尋資料先去睇一套戲,個導演為咩拍,演員係咩人有咩特色,故事背景講啲乜,諸如此類。睇籃球戲唔揾下啲籃球比賽規則,真係唔係咁好。不過算啦,統計話全世界有95%嘅人都唔多思考,有3%嘅人以為自己有思考,剩低嘅2%先係真正有思考嘅人;而呢2%嘅人就掌管咗全球98%嘅財富。

咦,龍師兄講咗秒針停咗個波先人籃,算唔算係劇透呢咁?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆