上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 14:57 發表 查看引用來源

點會無?$600 揼骨連拮埋,一樣係中女,但人地係風騷有韻味個隻
你自己搵唔到唔代表無🤣
唔好勞氣師,口味各有不同各有各喜好。
不過如果師兄有乜好推介可否開過新
Post介紹下,等我哋呢D師弟多幾個選擇,
感謝感謝!👏

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 02:54 PM 發表 查看引用來源

真係唔知,我只係知一開門就係一個肥c9
講真,中女有d都會風騷韻味,我都算食得開,上得1樓1樓上骨,都唔會遇有後生
搵後生我就去尖咀spa啦
但呢到d師兄好奇怪,我只係講句良心說話,話我見到個個<美美>個樣真係好唔掂
呢到d師兄就 ...
師兄午安,美美呢個post一向賣真骨技及少邪手作仔。
所以你要有c餐的話難免有d失預期。

要有C又揼得好又食得落,真係唔易揾。以前幾年都只遇過兩個。一個在發利叫Tina(有另一個名kitty)。另一個在褔樂LuLu。可惜兩個均無做。兩個都係好揼又好砌囡囡。

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 02:54 PM 發表 查看引用來源

講真,中女有d都會風騷韻味,我都算食得開,上得1樓1樓上骨,都唔會遇有後生
但呢到d師兄好奇怪,我只係講句良心說話,話我見到個個<美美>個樣真係好唔掂
呢到d師兄就 ...
兄台你真係去咗中基大廈?

呢度咁多網友去過,從來冇人形容靡靡係肥師奶噃,當然你問我,我都唔認為佢肥。

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-5-16 16:10 發表 查看引用來源

兄台你真係去咗中基大廈?

呢度咁多網友去過,從來冇人形容靡靡係肥師奶噃,當然你問我,我都唔認為佢肥。
係,中基呀,一上樓梯,佢開門,著紅衫啲肥c9

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 04:21 PM 發表 查看引用來源

係,中基呀,一上樓梯,佢開門,著紅衫啲肥c9
佢唔開大,一場去到都唔試下佢手勢?

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-5-16 17:05 發表 查看引用來源

紐文兄,呢位師兄都好明顯係相頭先行!

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 14:54 發表 查看引用來源

呢到d師兄就 ...
你無約上去?美美肥就真係唔肥,樣就見人見智,我就覺得唔算靚,但唔會令人討厭,各花入各眼
唔通咁啱撞正有替工?唔緊要喇,去過唔啱咪唔好再去囉
尼度絶大部份人都接受到 ...包括我,可以話唔會係夾埋呃 like ...
雖然有個别帖又好似定期推佢置頂咁,但以佢實力同客路,實在無須

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-5-16 17:05 發表 查看引用來源

我無話要開大,唉,見到個樣我真係試唔落,同埋我好怕肥女人

請求pm 到了上海街501俾大閘擋住 找唔到有5xxxxxx7 的電話

回覆 1549# simonmicky 的帖子

米奇哥,紐文兄剛剛先講左中x大廈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆