上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.3k

回覆 1544# garychow1984 的帖子

其實呢位師兄董得尊重人嗎?開門睇唔啱咪走囉講句唔好意思!何必要於討論區對霏霏惡意中傷,不過我相信幫襯過霏霏的各位也會為她討公道,希望呢位人兄做人積D陰德!

霏霏賣點主要係part 1和性價比高,part 2係附送,但絕對不是好肥, 有少少bady fat吧

引用:
原帖由 Tall-Y 於 2020-5-16 22:13 發表 查看引用來源
其實呢位師兄董得尊重人嗎?開門睇唔啱咪走囉講句唔好意思!何必要於討論區對霏霏惡意中傷,不過我相信幫襯過霏霏的各位也會為她討公道,希望呢位人兄做人積D陰德! ...
成人討論區唔係討論賽後報告咩?
你係咪想個個試完都話好正,技師好靚呀?
如果係,呢d討論區根本無討論空間!!

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-16 22:43 發表 查看引用來源

成人討論區唔係討論賽後報告咩?
你係咪想個個試完都話好正,技師好靚呀?
如果係,呢d討論區根本無討論空間!!
師兄你好傢沒有試過,何來賽後報告❓
這裏好像只有你話美美肥,其他人都冇這看法,是其他師兄都盲了眼👀嗎❓

補充多一兩句,靡靡個樣有少少似日本人,佢話係廣東清遠人。

引用:
原帖由 HonTen 於 2020-5-16 23:27 發表 查看引用來源

師兄你好傢沒有試過,何來賽後報告❓
這裏好像只有你話美美肥,其他人都冇這看法,是其他師兄都盲了眼👀嗎❓
每個人審美眼光都唔同
可能你可以接受肥,矮,但我唔可以
我上埋去,佢開埋門,見到真人,只係未試過佢手骨,唔通都唔算報告? 你要假的報告,唔該搵打手幫你慢慢寫啦

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-5-17 08:22 發表 查看引用來源

每個人審美眼光都唔同
可能你可以接受肥,矮,但我唔可以
我上埋去,佢開埋門,見到真人,只係未試過佢手骨,唔通都唔算報告? 你要假的報告,唔該搵打手幫你慢慢寫啦 ...
是呀這裏全部都是打手假報告,只有你最真實👍👍👍

引用:
原帖由 HonTen 於 2020-5-17 09:09 發表 查看引用來源

是呀這裏全部都是打手假報告,只有你最真實👍👍👍
你護囡護得咁明顯,我講一句你就護囡護得咁心切
司馬昭之心,路人皆見啦🤣

同你意見不同就是護女❓
你說一句如是真話就𣎴會有咁多人駁你,足見你喜歡俾人插🤪🤪
平時得不到足夠関注唯有唱反調可憐呀🤪🤪

引用:
原帖由 HonTen 於 2020-5-17 10:03 發表 查看引用來源
同你意見不同就是護女❓
你說一句如是真話就𣎴會有咁多人駁你,足見你喜歡俾人插🤪🤪
平時得不到足夠関注唯有唱反調可憐呀🤪🤪
依,係囉,同你意見不同就係我眼盲唔係真話?
你都幾鍾意自打咀巴,我都廢事再同你講,你喜歡係呢個貼自己繼續打飛機啦!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆