上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

引用:
原帖由 voking 於 2023-8-1 03:16 發表 查看引用來源

有機會搵埋你一齊行吖。
都好難. 我搵到時間都同BB去玩啦.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-1 08:51 發表 查看引用來源

都好難. 我搵到時間都同BB去玩啦.
BB ? 大人定小朋友先 大人 BB 好好玩

引用:
原帖由 voking 於 2023-8-1 03:15 發表 查看引用來源

我都成日飛,但我好怕坐飛機。有得揀,我零願坐高鐵。
高鉄現在四通八達,好方便👍去啦,現在去酒吧係潮,在酒吧自然有囡囡,除非你好肉酸核突😹

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-1 19:49 發表 查看引用來源
高鉄現在四通八達,好方便👍去啦,現在去酒吧係潮,在酒吧自然有囡囡,除非你好肉酸核突😹
我呢啲60幾歳既老野,邊度溝到女吖。
肯定係俾錢叫雞個隻。
但吾知有返兩個臭錢係咪會靚仔啲呢?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-1 10:38 發表 查看引用來源

BB ? 大人定小朋友先 大人 BB 好好玩
佢個BB跟咗佢好多年喇。一直做佢紅顔知己。

回覆 1554# voking 的帖子

我去按正骨、見吾少六十幾比小費一二伯比D40路骨囡、佢D同行仲同佢講⋯⋯亞乜叔好豪爽、佢經常搵你、似好冧你你就好啦、其他骨囡羨慕眼神

引用:
原帖由 voking 於 2023-8-2 02:41 發表 查看引用來源

我呢啲60幾歳既老野,邊度溝到女吖。
肯定係俾錢叫雞個隻。
但吾知有返兩個臭錢係咪會靚仔啲呢?
全世界一样,有錢就係神~财神😂🤣李龍基也食左 嫩草,冇錢的女鬼理你,有錢就有女,重係又靓又年青貌美😂💪

7月至少468萬人次北上 推算消費額達40億 學者:難留下港人消費

中港恢復通關後港人北上消費熾熱,據入境處最新數字,7月份港人北上人次逾468萬,較6月再增21萬人次。參考政府統計處早年統計,港人在內地旅行平均消費額約860元(剛剛夠骨場費+食飯費)

2018年三月富臨封左好长時间,全部技師轉去《皇苑》工作,我還经常去皇苑唱歌仔,佢ok房好大😂我最喜欢同技師影寫真😂👏呢张照片《從我拍影片節錄下》在现在執左皇苑OK房內拍攝😂

附件

引用:
原帖由 voking 於 2023-8-2 02:42 發表 查看引用來源

佢個BB跟咗佢好多年喇。一直做佢紅顔知己。
噢这样長情😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆