上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.6k

[quote]原帖由 garychow1984 於 2020-5-17 10:56 發表delete[attach]40015923[/attach]

大家有所不知,Gary師兄見呢度死氣沉沉,所以提出個人見解激活呢度討論氣氛🤪
嗱,大家配合之下,呢兩日討論氣氛是否熱烈好多呢👏👏👏

回覆 1562# 呂布小子 的帖子

呂布兄,所指應該的是188🤔🤔

各位紐紋fans無需動怒,這位咖哩仁兄根本自身很有問題:

咸魚白菜各有所害,自己 唔啱食卻詆毀人家喜歡吃“屎”實屬低智。
此人根本屬外貌協會成員,應為洗樓常客,又驚跌錢又要物超所值,只懂問人pm攞料。需知電約技師,但臨場放人飛機,極不禮貌,況且阻人揾食,尤如殺人父母,還要在網上發表與眾不同的獨特見解侮辱 姐姐的外表極為無恥。
男人咸濕天公地道,但只可風流,絕不能下流賤格。
各位靡靡的支持者相信大都認同姐姐的賣點從來都是以忠誠服務,以禮待客,盡心骨技,絕不欺場取勝。

其實霏霏 真人唔肥呀 ,都唔算太矮,師兄見個個係唔係替工?霏霏佢part 1 同2 都可以嫁。

回覆 1564# billyham923 的帖子

師兄講得實在好,做人要有品!

引用:
原帖由 billyham923 於 2020-5-17 13:44 發表 查看引用來源
各位紐紋fans無需動怒,這位咖哩仁兄根本自身很有問題:

咸魚白菜各有所害,自己 唔啱食卻詆毀人家喜歡吃“屎”實屬低智。
此人根本屬外貌協會成員,應為洗樓常客,又驚跌錢又要物超所值,只懂問人pm攞料。需知電約技師,但臨場放 ...
講得正確👍👍

引用:
原帖由 呂布小子 於 2020-5-17 11:08 發表 查看引用來源
大家有所不知,Gary師兄見呢度死氣沉沉,所以提出個人見解激活呢度討論氣氛🤪
嗱,大家配合之下,呢兩日討論氣氛是否熱烈好多呢👏👏👏
好又一句, 吾好又一句, 點解大家吾放鬆d呢? 會開心好多.

一心諗住等連續廿八日冇本地個案、政府放寬所有限聚措施先至再去,結果本地個案兩次斷纜,要連續廿八日唔知要等到幾時.........

卒之噚日約到再上,屈咗五個月,按完夜晚一覺瞓到天光!

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 05:45 PM 發表 查看引用來源
一心諗住等連續廿八日冇本地個案、政府放寬所有限聚措施先至再去,結果本地個案兩次斷纜,要連續廿八日唔知要等到幾時.........

卒之噚日約到再上,屈咗五個月,按完夜晚一覺瞓到天光! ...
恭喜紐文兄出關大舒暢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆