上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.5k

回覆 1559# poponotebook 的帖子

係啊,盧教授都話可以幫政府購買以降低香港檢測價到500左右

檢乜撚野測呀,我係香港日日扑o靚模,唔得閒番大陸呀,柒頭,仆街,刁你老母!!!!!!!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-27 22:37 發表 查看引用來源
香港唔係有二百萬人話要停擺嗎?你可能都係其中之一.估啱囉
邊到睇?邊到聽?邊到講?
又係你估呀?定系你瞓系二百萬人床下底?
你無一次估arm過喎!外弛內張!

引用:
原帖由 poponotebook 於 2020-6-27 19:38 發表 查看引用來源

梗係用內地試劑啦 ! 平D而且檢測結果唔怕內地唔承認 !
用大陸核試劑吾夠架,應該要將香港核試C份人工,換成大陸核試人員既工錢!咁先夠平!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-6-28 01:29 發表 查看引用來源
邊到睇?邊到聽?邊到講?
又係你估呀?定系你瞓系二百萬人床下底?
你無一次估arm過喎!外弛內張!
你啱,唔係二百萬人係二百萬黃屍.國安法就出籠,二百萬黃屍即玩變臉變身,哈哈.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-28 10:42 發表 查看引用來源

你啱,唔係二百萬人係二百萬黃屍.國安法就出籠,二百萬黃屍即玩變臉變身,哈哈.
你想講國安法?
你咁聰明?甘多預言?
想問下你,咩文案都未出之際,你估下真系會立法後,188仲有無生存空間呢?仲可吾可以暢所欲言談論內地夜淫遊,算吾算詆譭大陸,系吾系危害國家,分裂國家、颠覆國家?!你又會吾會再次外弛內張?!

內地港人回港覆診難, 工聯會冀健康碼勿側重經濟活動
https://hk.news.yahoo.com/%E5%85 ... B%95-040500340.html

本港連續15天本地「零確診」

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-6-28 12:36 發表 查看引用來源
你想講國安法?
你咁聰明?甘多預言?
想問下你,咩文案都未出之際,你估下真系會立法後,188仲有無生存空間呢?仲可吾可以暢所欲言談論內地夜淫遊,算吾算詆譭大陸,系吾系危害國家,分裂國家、颠覆國家?!你又會吾會再次外弛內張?! ...
如你所講內地一早已無娛樂場所啦.
風花雪月暢所欲言有可懼,只有心虛的人才會怕.你唔係其中一個嗎?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-28 15:11 發表 查看引用來源

如你所講內地一早已無娛樂場所啦.
風花雪月暢所欲言有可懼,只有心虛的人才會怕.你唔係其中一個嗎?
你已經在抵毀國家, 大陸沒有妓女的, 台灣才有......如國安法有追溯期,你好可能要面對法律嘅制裁...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆