上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.6k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-2 08:48 發表 查看引用來源
我去按正骨、見吾少六十幾比小費一二伯比D40路骨囡、佢D同行仲同佢講⋯⋯亞乜叔好豪爽、佢經常搵你、似好冧你你就好啦、其他骨囡羨慕眼神
歡埸先講金才有心😁吾講金~否则囡囡为乜受萬千男人玩弄😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 18:11 發表 查看引用來源
歡埸先講金才有心😁吾講金~否则囡囡为受萬千男人玩弄😂
有錢就係任勝,即場開波都可以.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-2 19:44 發表 查看引用來源

有錢就係任勝,即場開波都可以.
对啊~唱歌饮酒High High地即時拖入货就地正法,等你成日唱歌時用大比磨九我😂以前富臨D女好多好能正身型又好著裙仔又性感💪👍皇苑的房不错夠情調😂

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 20:25 發表 查看引用來源
对啊~唱歌饮酒High High地即時拖入货就地正法,等你成日唱歌時用大比磨九我😂以前富臨D女好多好能正身型又好著裙仔又性感💪👍皇苑的房不错夠情調😂 ...
mic放係果度

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-2 23:07 發表 查看引用來源
支mic放係果度
我放😆呢件好索嫁,夠野😆💪N年前成日買佢全中出去泡泡浴,四年冇見過佢,玩厭左佢💪

以前買全中陪饮~陪食~陪玩~陪訓二千幾元,現在全中冇五千落吾到楼,吾抵玩。有錢就任性,買全中的女神甘拜你😆😂👍👏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 23:29 發表 查看引用來源
以前買全中陪饮~陪食~陪玩~陪訓二千幾元,現在全中冇五千落吾到楼,吾抵玩。有錢就任性,買全中的女神甘拜你😆😂👍👏
以前我直接等女女收工食宵夜,唱K,開房😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 15:03 發表 查看引用來源
以前我直接等女女收工食宵夜,唱K,開房😆
從來免费最易奶野也最贵😆,接左其中一个超大波技師约過佢一次中,(應該好多師兄揸過佢对奶)有次约佢收工吃饭拍攝上去佢家,重要留我在她家,大佬大波妹吾係我杯茶,玩過就算,重要留夜,急急立刻走人,留精不留人😂疫情前真的好多野玩,的囡囡又年轻又靓😂👍💪講真比萬千男人玩過囡囡,玩下過下引就算,一定不会上身😂所以後來我比錢買中,免得负债谁😂照片就吾出,反正呢度師兄一定玩過佢😂

深圳骨埸加幅最勁🤯

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-3 16:25 發表 查看引用來源
從來免费最易奶野也最贵😆,接左其中一个超大波技師约過佢一次中,(應該好多師兄揸過佢对奶)有次约佢收工吃饭拍攝上去佢家,重要留我在她家,大佬大波妹吾係我杯茶,玩過就算,重要留夜,急急立刻走人,留精不留人😂疫情前真的好多野玩 ...
都唔算免費既,唱K宵夜都要錢🤭仲有酒店按金,因為我以前通常都會早起返工,會叫女女走果陣拎埋D房按金,我有付出架🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆