上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-15 12:52 發表 查看引用來源

係囉,所以先錯失好多機會,有時攬住咗先聽到女伴話阿星乜你咁鬼死遲鈍,我俾咁多暗示你都唔知嘅。講真,阿星會錯意嘅次數真係同阿星個名一樣:多如繁星,所以都係穩陣啲,令啲女仔主動邀約好過自己會錯意。況且個個女仔都去約,不 ...
其實呢,我唔係玩野,我成日對女生都會有種,妳幾好呀,妳點會鐘意我既傾向,而且,我對人好,同追人,其實於我黎講,我係好唔同。我對感興趣既女生,我自己會幻得幻失同唔冷靜得多。而我無興趣既女生,我係好多時對方做好多野我都唔會有太大反應,我覺得只係遇上一個nice既女生,對我好好,就係咁。
所以森林呀、叢樹定還是灌木,我好多時入眼都係同一隻色,而令我會眼前一亮既果位,先會彩色左,我咁樣講,個畫面會唔會清楚D,HAHA..... 但真係架喎,我好多時睇女生,頭果一兩次已感覺到同呢個人會唔會有化學作用。
師兄比我好,女伴會同你講番,但我往往錯過左都唔覺時,我同女性朋友傾起,先知走左寶。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-15 16:44 發表 查看引用來源

師兄,大過30都唔係問題既,你有keep,體能仍然可以唔失禮,問題係對你黎講,後生女又屬於咩年齡層遮。
廿歲樓下,對我黎講,直情係細路女,我當小朋友咁睇,儘管佢身材已夠秤。
但後生女要啱傾,其實都唔易。 ...
有體力之外,仲要外形架嘛!😂
咁我又唔係要20樓下!23,4已經夠啦!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/2/2023 16:44 發表 查看引用來源

師兄,大過30都唔係問題既,你有keep,體能仍然可以唔失禮,問題係對你黎講,後生女又屬於咩年齡層遮。
廿歲樓下,對我黎講,直情係細路女,我當小朋友咁睇,儘管佢身材已夠秤。
但後生女要啱傾,其實都唔易。 ...
哈,曾經有次阿星同個唔夠二十歲嘅女仔傾偈,傾多幾句佢知阿星兩個星期之後會由榴槤國飛返香港,即刻話要約阿星去食嘢見個面,言談之間暗示有下文。不過最後阿星都冇應約,因為真係年紀相差太遠,阿星做得佢爸爸,雖則佢話中意叔叔,而且中意叔叔嘅品味。

咁阿星又唔係精蟲上腦嘅(well,家下唔再係啦,以前就…………)雖然都有認證過聲音同見過樣,不過大家都知家陣啲軟件真係咩都做到,一個唔留神就會睇錯,個靚女就會變成老太婆,乜都俾佢呃哂,包括錢,感情,心機,時間,就係果日嘅貞操冇呃到,唔知係好彩定唔好彩喇。

其實好多女仔都好省鏡,身材好嘅又多,成個樹林入面就大把,阿星中意遠望,欣賞下啲美麗嘅花朵,眼看手勿動就最好,查實邊動得咁多吖。所以都係睇下就好,除非真係好正好吸引,如果唔係都真係唔好搞阿星。

其實俾女伴話都係三兩次啫,不過既然有幾個女伴都咁講,睇怕都唔係假嘅啩。😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 08:46 發表 查看引用來源
30都大叔,唔怪之得我哋呢啲冇市場啦!😂
50 咪呀伯?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-15 21:28 發表 查看引用來源

50 咪呀伯?
係啩!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 21:29 發表 查看引用來源
係啩!😂
咁又真喎。一個十幾歲嘅女仔,而個50 歲叔叔又冇保養,真係會叫佢伯伯㗎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-15 21:36 發表 查看引用來源

咁又真喎。一個十幾歲嘅女仔,而個50 歲叔叔又冇保養,真係會叫佢伯伯㗎
咁咪係!同埋又唔係要十幾咁細嘅!廿幾都ok架啦!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 17:56 發表 查看引用來源
有體力之外,仲要外形架嘛!😂
咁我又唔係要20樓下!23,4已經夠啦!😂
HAHA,師兄,你有體能,外型唔會差掛?
即你操外先有體力,外型自己都會fit,你自問邊方面吸引到女仔先??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 15:48 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,你有體能,外型唔會差掛?
即你操外先有體力,外型自己都會fit,你自問邊方面吸引到女仔先??
外形都係一般咋!我唯一吸引可能係疏爽同都叫多嘢講,不過啱唔啱聽就唔知!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-15 19:13 發表 查看引用來源

哈,曾經有次阿星同個唔夠二十歲嘅女仔傾偈,傾多幾句佢知阿星兩個星期之後會由榴槤國飛返香港,即刻話要約阿星去食嘢見個面,言談之間暗示有下文。不過最後阿星都冇應約,因為真係年紀相差太遠,阿星做得佢爸爸,雖則佢話中意叔 ...
我覺得女生有時比男人更直接,更坦白,有時我都擔心自己係咪out,因為我都見識過好多都好進取。

師兄同我一樣,都唔太相信後生女會揀大叔??HAHA......

如果輕熟女同後生女我揀,我真係會要前者架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆