上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.3k

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 05:45 PM 發表 查看引用來源
一心諗住等連續廿八日冇本地個案、政府放寬所有限聚措施先至再去,結果本地個案兩次斷纜,要連續廿八日唔知要等到幾時.........

卒之噚日約到再上,屈咗五個月,按完夜晚一覺瞓到天光! ...
知道紐兄有三宝,姊妹花、靡靡及檸蜜。前兩者已跟纽兄指引試過,確實very good推介👍👍👍,唯翻查紐兄目前帖子只有兩則(姊妹花及靡靡),找不到檸蜜帖子。

紐兄可否再次介紹?不勝感激。🙏🙏🙏

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2020-6-7 10:02 PM 發表 查看引用來源

知道紐兄有三宝,姊妹花、靡靡及檸蜜。前兩者已跟纽兄指引試過,確實very good推介👍👍👍,唯翻查紐兄目前帖子只有兩則(姊妹花及靡靡),找不到檸蜜帖子。

紐兄可否再次介紹?不勝感激。🙏🙏🙏 ...
檸蜜雪梨確係一個奇女子,可惜佢已經轉行!

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 22:29 發表 查看引用來源

有幸之前試過一次,反而姊妹同美美就唔到時間試。

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 17:45 發表 查看引用來源
一心諗住等連續廿八日冇本地個案、政府放寬所有限聚措施先至再去,結果本地個案兩次斷纜,要連續廿八日唔知要等到幾時.........

卒之噚日約到再上,屈咗五個月,按完夜晚一覺瞓到天光! ...
忍無可忍🤣🤣

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 10:29 PM 發表 查看引用來源

既然已離開這行業就莫提了,就祝她有更好發展。🙏🙏

請問近排有冇師兄去過找美美,請update下,謝。

上個禮拜去左一次,按功真係一流,足鐘,pt2唔急慢慢起,完全唔急,值得一讚,但個樣可惜唔係我杯茶,世界就係咁,唔會有完美!下次有時間再去鬆下

引用:
原帖由 newbc 於 2020-7-3 15:58 發表 查看引用來源
上個禮拜去左一次,按功真係一流,足鐘,pt2唔急慢慢起,完全唔急,值得一讚,但個樣可惜唔係我杯茶,世界就係咁,唔會有完美!下次有時間再去鬆下 ...
美美個樣確實比較家庭主婦,未必啱啱個個心水,但按功同工作態度真係值100分,超晒班。

請問有冇師兄可以PM美美既聯絡方式或地址呀?感激感激

引用:
原帖由 雨中粗野的採購 於 2020-7-3 19:40 發表 查看引用來源

美美個樣確實比較家庭主婦,未必啱啱個個心水,但按功同工作態度真係值100分,超晒班。
就是似家庭主婦先無撈味😀😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆