上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-15 21:28 發表 查看引用來源

50 咪呀伯?
50會唔會被叫半百老人??
但今日聽講70+既李隆基仲好勁,可以令36歲太太飽飽喎。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-15 21:36 發表 查看引用來源

咁又真喎。一個十幾歲嘅女仔,而個50 歲叔叔又冇保養,真係會叫佢伯伯㗎
HAHA......
乜阿伯老過阿叔架咩??
我成日覺得被咁樣稱呼都已經係一樣....老。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 15:55 發表 查看引用來源

50會唔會被叫半百老人??
但今日聽講70+既李隆基仲好勁,可以令36歲太太飽飽喎。
有冇咁勁呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 15:52 發表 查看引用來源
外形都係一般咋!我唯一吸引可能係疏爽同都叫多嘢講,不過啱唔啱聽就唔知!😂
師兄,會疏爽已經好有優勢,HAHA...... 識講野直情贏埋添啦。
已經好難輸架喇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 15:59 發表 查看引用來源

師兄,會疏爽已經好有優勢,HAHA...... 識講野直情贏埋添啦。
已經好難輸架喇。
係多嘢講,唔係識講!😂
疏爽要相處落先知架嘛,冇理由一開始用錢撻人!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/2/2023 15:53 發表 查看引用來源

我覺得女生有時比男人更直接,更坦白,有時我都擔心自己係咪out,因為我都見識過好多都好進取。

師兄同我一樣,都唔太相信後生女會揀大叔??HAHA......

如果輕熟女同後生女我揀,我真係會要前者架。 ...
阿星老啦嘛,你話啲30幾40中嘅會揀阿星,阿星唔會詫異嘅,都叫做輕熟到熟女,對阿星唔抗拒咁就話啫,家陣講緊19-24歲嘅女仔喎,你揾個同你差唔多年紀嘅傾下偈仲好啦,叔叔唔啱你,你悶死叔叔,唔係叔叔悶死你。😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 15:59 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀!😬
係,阿李生好堅,男人既典範。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 16:02 發表 查看引用來源
係多嘢講,唔係識講!😂
疏爽要相處落先知架嘛,冇理由一開始用錢撻人!😂
師兄,同女生浪漫下,已經表現到你疏爽一面,打機咁,你有無限金錢,已經贏左一半。
去個赤柱行下,聽現場既live band,女生已好開心呢~~~~係咪先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-16 16:44 發表 查看引用來源

阿星老啦嘛,你話啲30幾40中嘅會揀阿星,阿星唔會詫異嘅,都叫做輕熟到熟女,對阿星唔抗拒咁就話啫,家陣講緊19-24歲嘅女仔喎,你揾個同你差唔多年紀嘅傾下偈仲好啦,叔叔唔啱你,你悶死叔叔,唔係叔叔悶死你。😬 ...
HAHA.......

其實女生肯主動,我覺得我地男人已好榮幸,接落黎睇下個女仔有幾多心思係我地身上啦。

另外,我覺得好多男人都會有以下呢樣野,我曾經試過將一樣氹女生既行為,重複係唔同女生身上,佢地反應好多時都會咁上下已好冧,相反下我就好期待反應好唔同既女生會係點,繼而再去諗點樣攻陷佢。唔知師兄有無呢D行為,當然,講緊以前仲係好勝既我啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 16:48 發表 查看引用來源

師兄,同女生浪漫下,已經表現到你疏爽一面,打機咁,你有無限金錢,已經贏左一半。
去個赤柱行下,聽現場既live band,女生已好開心呢~~~~係咪先? ...
佢肯就梗係啦!重點係點先約到佢去!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆