上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-22 16:52 發表 查看引用來源

師兄諗多咗啦,佢哋中意著得靚,唔一定係俾阿星睇喎。今日睇阿茂波講嘢,見到佢後面阿竉茂喺度瞌眼瞓,望下望下,覺得阿星同阿竉茂都幾似樣,你話喇,啲靚媽又點會特登著俾阿星睇呢?😬 ...
咁成熟穩重,好多人妻鐘意!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/2/2023 17:25 發表 查看引用來源
咁成熟穩重,好多人妻鐘意!😬
成碌葛咁仲要瞌眼瞓都有人中意?唔通阿人妻啪咗“我愛一碌葛”?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-22 18:18 發表 查看引用來源

成碌葛咁仲要瞌眼瞓都有人中意?唔通阿人妻啪咗“我愛一碌葛”?😬
好大碌呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/2/2023 18:29 發表 查看引用來源
好大碌呀!😬
某錯,阿星係巧大一碌葛,簡稱粉葛,唔係沙葛係粉葛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-22 13:49 發表 查看引用來源

有啲年輕啲嘅媽媽會喺見家長或者家教會聚會嘅時候選擇著緊身包到實一實嘅上衫,將美好嘅身材顯露喺阿星面前,唔睇就真係對佢哋冇禮貌啦😬
人妻都係人,佢地keep得好都想人讚,老公讚一件事,師奶群讚開心d,有人夫讚下其實係仲開心架,如果人夫係萬人迷就仲開心,即好似師兄呢隻。

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/2/2023 19:50 發表 查看引用來源

人妻都係人,佢地keep得好都想人讚,老公讚一件事,師奶群讚開心d,有人夫讚下其實係仲開心架,如果人夫係萬人迷就仲開心,即好似師兄呢隻。
靚媽都係女人,靚媽都會唔開心,阿星作為一個鹹濕嘅爸爸,入去學校度聽佢哋心裡面嘅說話,觸摸佢哋空虛嘅心口…………係心靈先真,天公地道吖。

龍師兄,你係咪諗住阿星會咁答呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-23 07:29 發表 查看引用來源

靚媽都係女人,靚媽都會唔開心,阿星作為一個鹹濕嘅爸爸,入去學校度聽佢哋心裡面嘅說話,觸摸佢哋空虛嘅心口…………係心靈先真,天公地道吖。

龍師兄,你係咪諗住阿星會咁答呢?😬 ...
HAHA,完全唔合格,我要聽果D係~~

好外冷內熱又大球既人妻: 星腥,我老公雖然好刺激,但成日都出左去,我決定佢做初一,我做十五。

之後星師兄就黎個星球大戰~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/2/2023 14:17 發表 查看引用來源

HAHA,完全唔合格,我要聽果D係~~

好外冷內熱又大球既人妻: 星腥,我老公雖然好刺激,但成日都出左去,我決定佢做初一,我做十五。

之後星師兄就黎個星球大戰~~ ...
呢啲故事橋段真係唔建議唔建議,啲大球人妻真係唔知係咪生咗小朋友嘅關係,真係好大球,真係搞到阿星對眼唔知望邊樹好。

星球大戰真係太危險,分分鐘走個黑摸王出嚟對住阿星四圍摸,咁阿星今日個處男就真係晚節不保啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-23 14:43 發表 查看引用來源

呢啲故事橋段真係唔建議唔建議,啲大球人妻真係唔知係咪生咗小朋友嘅關係,真係好大球,真係搞到阿星對眼唔知望邊樹好。

星球大戰真係太危險,分分鐘走個黑摸王出嚟對住阿星四圍摸,咁阿星今日個處男就真係晚節不保啦😬 ...
HAHA...... 師兄,點都好啦,今時今日,有機無機,大家都會睇環境睇氣氛睇對象先出手,呢樣係真既。

星期5,無思分享--

最近小弟打拳果度,好搞笑地間唔中就會有觀眾,意思係明明上去gym room係練拳架嘛,但真係有人會上去坐,話說早排同教練對打時,就有2個女仔睇住我地對打,咁當然又未去到問佢地做咩啦,但真係有D尷尬,即我打得唔係好,係有D唔好意思果隻。

而教開小弟打拳果度,係有另一個泰籍教練,真心堅好揪,早排唔見左佢兩星期,就同train開我果位問起,原來佢帶左3個女學員去戶外操,佢地好興曬住操(無冷氣自然風正好多喎),最抵死仲要send片黎睇,個個女生廿歲開外bra top+legging戴拳套,嘩....... 我留言可唔可以黎join,阿教練好抵死覆我叫我快D過去,幫下手。佢意思係,戶外有另一套練法,好多時係兩人對練,叫我都去多D人一齊練好氣氛,我聽完,我衰衰格同我位教練係度一齊笑......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆