上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
316  39.0k

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-25 09:12 AM 發表 查看引用來源

有左抑鬱症好難唔靠藥物控制情緒
食藥及做運動同時進行 一兩個星期後睇下情緒有冇好過之前冇做運動時

吾好咁啦哥仔西醫吾得,中醫保腎大部腎 虛,早的瞓戎煙酒,最仲要戎打xx呀,食多D黑芝麻合桃

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-25 09:09 AM 發表 查看引用來源

所以唔叫雞 但之前對住自己女朋友都硬唔返
是没有激情吧,像很多老夫老妻,同床共枕都没性趣了。

師兄係咪屌太多阿:lDD_005: 食太多藥後遺症

加油,你唔好灰心,我見有位50幾歲嘅男士都睇好左。你都係29,一定醫得好!

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-23 06:04 PM 發表 查看引用來源
小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺 ...
起碼你肯睇醫生面對問題,我同前度因為佢呢方面有問題而導致分手,佢唔想睇醫生,睇左都唔向我透露病情,佢話壓力大,唔想同我一齊,分左。

加油,你唔好灰心,我見有位50幾歲嘅男士都睇好左。你都係29,一定醫得好!

引用:
原帖由 貓子兒 於 2017-8-25 05:20 PM 發表 查看引用來源

起碼你肯睇醫生面對問題,我同前度因為佢呢方面有問題而導致分手,佢唔想睇醫生,睇左都唔向我透露病情,佢話壓力大,唔想同我一齊,分左。

加油,你唔好灰心,我見有位50幾歲嘅男士都睇好左。你都係29,一 ...
你有冇介意過佢陽萎先

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-25 07:20 PM 發表 查看引用來源

你有冇介意過佢陽萎先
冇,我仲鼓勵佢去睇醫生。我知好多人一知自己男友有呢個問題都會選擇分手。

但佢衰在冇你咁積極去面對。

前度同你一樣有呢個問題好多年同冇性行為好多年,佢年紀仲大過你,佢唔肯去面對冇人幫到佢。

我覺得你好勇敢好積極,我相信你一定會醫得好,俾多啲信心你自己。

引用:
原帖由 Newing 於 2017-8-24 04:29 PM 發表 查看引用來源
我個friend都試過好似你咁
之後有人教佢係屈臣X買左d野黎用(一次性,百幾蚊)
佢依家好番8成左右
不過要好有恆心
但我唔知係咪每個人都work
如果你需要
你pm我

總知,生命滿希望,唔好放棄
I want to know too! can you pm to me too? thx a lot

I have 抑鬱症 too. but no problem to have sex after taking medicine. 10 yrs

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆