上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.4k

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
其實,小公主自已應該明白,你始終有家室,都唔可以要求佢太多野,
但求同佢有feel,得閒溫馨相聚下就算,
我覺得佢可能有第二個女仔,但又唔知點同你交代,始終都10年,
點都有好多回憶,或者佢係想用冷淡黎令你開口,
如果你可以狠下心腸,不如試下直頭完全唔搵佢,
睇下會點,一來,如果佢係緊張你嘅,一定會搵你,
如果唔搵,你都心知咩事,二來,比自已諗清楚去路,
唔好困自已在死角。
以上係我女性直覺比你嘅建議,希望小公主早日走出困局

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
反正主人有冇比到你被愛的感覺 ? 

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-14 12:55 PM 發表 查看引用來源

其實,小公主自已應該明白,你始終有家室,都唔可以要求佢太多野,
我覺得佢可能有第二個女仔,但又唔知點同你交代,始終都10年,
唔好困自已在死角。
以 ...
咁男人有得食 , 一定會搵左先 。 氹返 , 出唔出來又 另一件事 。 
正所謂霸住先

对奴唔系禁感兴趣

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-14 12:54 PM 發表 查看引用來源

明既 , 一定會有完的一日 , 只是有咩辦法會令自己唔好太傷心 , 
其實做一個真正交心, 冇發生過關係的朋友 , 唔係仲好咩 ? 
我自己唔開心者,我同主人無事。主人話會愛錫我的

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-14 12:55 PM 發表 查看引用來源

唔好困自已在死角。
以 ...
我同主人無野,今日他都正常啊。他一陪我少了就亂林野者。我地無事喇

他無其他女。他無阻止我隨時找他。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-14 12:59 PM 發表 查看引用來源

反正主人有冇比到你被愛的感覺 ? 
其實好似以往甘就ok 
他以前都重來無講愛我
但感受到個個感覺架嘛
他最近承認了愛錫小奴的
我亦從來無要求他做乜野
有返個個感覺就ok了。

引用:
原帖由 2010kenleung 於 2018-11-14 10:52 AM 發表 查看引用來源

都10年了,还想要求什么呢?
我對他從來無任何要求
當我單身的時候,我沒有要求他陪伴我更多
沒有要求豐富美食,沒有要求名貴禮物
我同主人真係有份感情和很多美好回憶
我只想我地可以一直好好的
今日同主人傾了好耐
我地應該會繼續好好的
至少,主人無打算唔要我
我亦同主人講我需要他的愛錫 
愛錫唔係物質,係從心而發的

雖然一齊十年,但我見到主人中會心跳加速架。

今晚簡單一句good night 我已經好開心了。🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆