上一頁下一頁
發新話題

與太太的4人同遊 更新P.6, P.8(巳補相)

收藏  |  訂閱
248  168.0k

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 03:56 PM 發表 查看引用來源

最初同佢睇啲3p,4p片,到佢開始有興趣睇時就係攪嘢時叫佢幻想同個識嘅男人3p.去到日本旅行仲會去激安買支假狗一齊插佢,到佢開始鐘意左咁玩你就知道可以等機會。 ...
我老婆宜家要睇住3P,FMF,或兩女互搞,就特別快高潮到,1對1,佢無感覺了,但好幾次叫佢幻想下,就立刻反面🥺

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:31 AM 發表 查看引用來源

真係無試過攪啲相差12年,真係好正,而且我所知安仔係佢第一個有做過嘅男友,所以下面真係好緊好好插。
年青就是好(安仔女友)  不過你老婆都唔錯:smile_47:

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:36 AM 發表 查看引用來源

自己插老婆:無(好少帶)
安仔第一次插老婆:初初有最後除左
我第一次插安仔女友:無
第二次:安仔初初有,好快就除左,我就無。
做足準備  無限中出  真係爽死  真係諗起都開心:smile_47:

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 03:59 PM 發表 查看引用來源

的確食到安仔女友係我意料之外,佢都真係好正,之前我都有當過老婆係佢咁屌,今次比我屌到真係勁爽勁開心。
幻想都好正:smile_04:  真係小埋  喜悦之心湧上心頭100%有同感

正到痴左線囉~人生勝利組!!阿嫂又正又識玩~恨死人咩!!!!

屌,我女人睇極都無Q用~

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-7-20 04:50 PM 發表 查看引用來源

我老婆宜家要睇住3P,FMF,或兩女互搞,就特別快高潮到,1對1,佢無感覺了,但好幾次叫佢幻想下,就立刻反面🥺
我個個都係~成日叫佢按摩試下搵男技師都唔得~睇

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:05 AM 發表 查看引用來源
「更新.2」
第四日早上,由於大家昨晚都玩得太攰,所以今日朝好晏先起身,起身之後一切正常照舊去今日嘅行程,由於今日唔需要轉屋所以行程比較輕鬆。晚飯過後返到去屋就各自返房整理行李,隔咗一陣老婆就話去沖涼,我就留喺房睇電視。睇咗一陣發覺老婆仲未返嚟,於是走去浴室睇吓佢有咩事,去到發現浴室對門半開,我再一次聽到老婆嘅呻吟聲同啪啪聲,我望入去發現安仔喺洗手盆對住鏡從後插緊我老婆,起初安仔只係拉起老婆件浴 ...
有無你吊緊安仔女友相

引用:
原帖由 ctikctik 於 2019-7-20 06:13 AM 發表 查看引用來源

我:39
老婆&安仔:31
安仔女友:27
樓主找到這樣的老婆真幸福

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-7-20 06:51 AM 發表 查看引用來源

2條女 2個都冇用正。4P打真軍ㄧ流 果種滑同濕 成日會記著
以前我都過3p自己條女給射完,自己再屌好刺激又滑又爽,我女友說當時我朋友射了出來她下面好空虛,我一屌她好充實高潮便來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆