上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔贏錢秘笈 (*-*) \/

收藏  |  訂閱
157  9.0k

今個星期至入uwant玩.
出左四日贏7.17注, 平均每日執1.79注, 成績非常唔錯, 保持到呢個水準, 一個月執超過五十注, 我呢三年都只係試過兩個月做到呢個數.

爛賭鬼個個月尾都埋數, 自己七月條數比B級, 淨執26注, 又有銀去攪攪震.
今日八月一, 我會開新POST同數簿.
原來uwant有space呢個功能, 可以放晒數簿上去.
不過爛賭鬼黑仔期大家千祈咪燒我數簿呀:071:  

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-1 09:48 AM 發表
想問下今晚幾點有 心水呢?
今日有幾多場波都未睇.
我爛賭鬼刨波好求其, 上網睇盤click兩頁就去馬.
早場日乙轉頭都出到野.
友賽就無路捉, 是旦睇睇就去.
今晚爛賭鬼會落五場, 出六注.

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-1 00:00 發表

支持...跟你去馬...齊殺狗會 !!! :025: :025: :025:
多謝師兄 !!! :036: :036: :036:

本應臨場想細注第三、四場嘅讓球主勝...有 2.2 同 3.2......:035: :035:

...但自己八掛去睇埋澳彩 d 飛數...攪到自己分咗心,冇落到住...真係唔啱......:032: :032: :032:

anyway...thanks again...今晚再跟你一齊去殺狗會 !!! :025: :025: :025:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-1 09:52 發表
今個星期至入uwant玩.
出左四日贏7.17注, 平均每日執1.79注, 成績非常唔錯, 保持到呢個水準, 一個月執超過五十注, 我呢三年都只係試過兩個月做到呢個數.

爛賭鬼個個月尾都埋數, 自己七月條數比B級, 淨執26 ...
師兄,掂呀 !!! :036: :036: :036:

...最可惜前  2 日未出糧...少咗次機會跟你殺狗......:029: :029: :029:

發達哥,多謝你既貼士,今早嬴左$200,:036: :036: :036:

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-1 10:01 AM 發表

多謝師兄 !!! :036: :036: :036:

本應臨場想細注第三、四場嘅讓球主勝...有 2.2 同 3.2......:035: :035:

...但自己八掛去睇埋澳彩 d 飛數...攪到自己分咗心,冇落到住...真係唔啱 ...

我爛賭鬼以前賭錢都係咁, 買場波前左忌右忌, 又驚輸, 又想保本, 又想贏盡佢, 最後咪輸到@@成身債.
依家平常心睇每場波, 鍾意就去馬.
輸盡都係一注, 每日重心一場都只係兩注, 起落唔大.
同狗會鬥長命鬥耐性, 狗會想殺死爛賭鬼都難.

我爛賭鬼唔賭馬, 狗會抽水兩成賺梗, 賭仔愈買得多佢抽水愈多, 最終實比佢吸乾.
賭波馬會只係靠食水位賺錢, 賭仔買幾多佢都未必賺得多, 平手盤打和回水, 狗會連燈油火臘都蝕埋, 爛賭鬼覺得賭波唔貪心狗會想賺多啲都難.
依家99%賭仔輸錢都係因為貪心.

引用:
原帖由 FRANKIE0630 於 2008-8-1 10:46 AM 發表
發達哥,多謝你既貼士,今早嬴左$200,:036: :036: :036:
唔好哥前哥後, 細個起朵發達仔, 因為老豆叫阿發, 我叫阿達, 叫我爛賭鬼得 la.

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-1 11:03 發表

我爛賭鬼以前賭錢都係咁, 買場波前左忌右忌, 又驚輸, 又想保本, 又想贏盡佢, 最後咪輸到@@成身債.
依家平常心睇每場波, 鍾意就去馬.
輸盡都係一注, 每日重心一場都只係兩注, 起落唔大.
同狗會鬥長命鬥耐 ...
明白晒呀,多謝師兄高見 !!! :023: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆