上一頁下一頁
發新話題

睇住啲精流返出嚟

收藏  |  訂閱
217  29.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 09:54 發表 查看引用來源

人家今日可以wfh
爽死啦😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 09:58 發表 查看引用來源
你就好啦!😬
好咩呀好
慳o左來回交通時間要用o黎買餸煮飯
條友知我今日o係屋企, 晨早就落定柯打今晚要食乜, 想詐傻扮懵都唔得
關鍵係佢要返公司, 我一個人wfh, 冇得想做就做
不過我已經plan 好等佢返o黎點樣享用佢o既肉體

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 10:13 發表 查看引用來源

好咩呀好
條友知我今日o係屋企, 晨早就落定柯打今晚要食乜, 想詐傻扮懵都唔得
不過我已經plan 好等佢返o黎點樣享用佢o既 ...
可唔可以透露下?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-15 10:18 發表 查看引用來源
可唔可以透露下?😉
人地要食海鮮餐...
咁就好啦, 有理由吩咐佢, 要佢差唔多到之前打個電話俾我等我開始煮, 事關攤得太耐唔好食嘛
差唔多時間, o係大門口恭迎老公大人幫佢啜出o黎, 舒緩一下工作疲勞,
之後佢休息, 我繼續準備開飯
食飽飽之後飲吓o野吹吓水, 睇吓今日佢想打邊度, 準備好籐條俾佢, 紙巾俾我
玩到佢情緒最高漲囉, 咪大大力拮囉
拮完先洗白白, 時間早o既話睇套戲, 享受寧靜o既一晚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 11:27 發表 查看引用來源

人地要食海鮮餐...
咁就好啦, 有理由吩咐佢, 要佢差唔多到之前打個電話俾我等我開始煮, 事關攤得太耐唔好食嘛
差唔多時間, o係大門口恭迎老公大人幫佢啜出o黎, 舒緩一下工作疲勞,
之後佢休息, 我繼續準備開飯  ...
真係識服侍老公,娶妻如此,乎復何求!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 11:27 發表 查看引用來源

人地要食海鮮餐...
之後佢休息, 我繼續準備開飯  ...
罰妳要不寫個詳細的報告 要不額外給我加十鞭的體罰
打妳最驕傲的雙腳

引用:
原帖由 S3BL470_GB2444 於 2021-12-15 00:42 發表 查看引用來源

有無諗過玩啲刺激?
例如臨返學前趁安全期射入去,跟住送佢返學
(不過唔比佢著底褲,要佢成日真空上堂)
着校服都玩過好多刺激嘢! 試過早上出門口前,拉高佢條校裙,拉開底褲邊,由後面入,冇用套,最後抽出黎射晒落佢pad pad 度,整濕埋校裙,都好Q正!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 23:12 發表 查看引用來源
差幾年前話吖!你食過好多?
都唔係好多,幾個咁多啦。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-15 10:13 發表 查看引用來源

好咩呀好
不過我已經plan 好等佢返o黎點樣享用佢o既 ...
今晚跑馬使唔使俾佢留番啲力水呢 ?  

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-12-15 18:57 發表 查看引用來源

着校服都玩過好多刺激嘢! 試過早上出門口前,拉高佢條校裙,拉開底褲邊,由後面入,冇用套,最後抽出黎射晒落佢pad pad 度,整濕埋校裙,都好Q正!
校裙濕左一撻,有無接佢放學再砌過?

師兄再講下其他著校服既刺激野😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆