上一頁下一頁
發新話題

偷拍老婆

收藏  |  訂閱
181  66.1k

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-18 06:29 發表 查看引用來源
從來無諗過會捨得將老婆私人部位share出嚟,不過見到各位師兄嘅留言,我又覺得值嘅,呢幾日入面,由影戴bra,到露點,再到中出,感覺好似完成咗一個重大任務咁,而呢個偷拍系列亦應該會停一停先,等我好好休息一下,遲啲 ...
好彩有運都睇到!

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-18 06:29 發表 查看引用來源
從來無諗過會捨得將老婆私人部位share出嚟,不過見到各位師兄嘅留言,我又覺得值嘅,呢幾日入面,由影戴bra,到露點,再到中出,感覺好似完成咗一個重大任務咁,而呢個偷拍系列亦應該會停一停先,等我好好休息一下,遲啲 ...
亞嫂妹妹好正,難得冇乜點翻岀來!好sexy!

回覆 147# skau1007 的帖子

爽YY呀⋯⋯😂😂😂😍😍😍

回覆 141# skau1007 的帖子

好呀師兄⋯再等睇你啲佳作😍😍😍💪🏾💪🏾💪🏾

影得麻麻唔緊要, 勝在真實.
引用:
原帖由 skau1007 於 2023-3-13 06:42 發表 查看引用來源
第一次偷影老婆,影得麻麻,希望嚟緊可以影得清楚啲🙂

新相更新#24 - #27

露點相#41 - #43

屎忽#72

戴胸圍相#73-#74

正面波波相#75

正面波波露點相#94-#96

更新圖#109 - #112 #130

更新內射圖#139  - #141 ...

引用:
原帖由 小福星 於 2023-3-18 07:28 發表 查看引用來源
點解
亞嫂 有冇同你口爆
要等佢下個月再嚟m先可以😅

口爆呢樣嘢諗都唔好諗,佢連含都唔會,點會口爆🙈

引用:
原帖由 garyfood 於 2023-3-18 09:04 發表 查看引用來源
晨早有正野睇 , 你老婆好多毛 , 好吸引
喺你暫休前 , 有無機會影到一張全身裸照比大家J呀 ?
全身應該難呀,佢除咗沖涼之外,都好少會全裸,就算屌緊都係要著住件衫😂

引用:
原帖由 alexiwata 於 2023-3-18 09:46 發表 查看引用來源
妹妹形態斯文,師兄有福。
😍😍😘😘
麻麻地啦😆

回覆 155# veryok 的帖子

哩位師兄言之有理⋯夠真實係最緊要👍🏾💪🏾

遲左無得睇添 唯有等師兄再出山

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆