上一頁下一頁
發新話題

紅勇士講左幾句 - 被BAN原因在最後一頁(置頂3日)

收藏  |  訂閱
193  13.6k

引用:
原帖由 y'not 於 2005-10-6 01:13 AM 發表
喂,你地睇返個貼標題寫乜先啦
"請講出大家對強哥單野的感受"

我就覺得一雞死,一雞嗚
舊ge唔去新ge唔黎
好事丫,久不久送走d元老(好似仲有d未送)
咁d新人(我)先可以上位架嘛
...
哈哈,唔通你有陰...毛???我講笑咋

引用:
原帖由 KingDog 於 2005-10-6 01:13 AM 發表
曹乜鬼丫
都冇人曹~~~

我看完哦, 知道你地講緊乜0野哦。 嘿嘿。。。
To KeRry亂兄:
If you know the truth, or what rules was broke by those brother, just tell us. You speak up and thing will change, but if you still act like butcher, or dullard, I think your credibility is in serious doubt.  Because all of the brother find out, that your points, or argument is so lame.

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 01:17 AM 發表

[size=-2][size=-2][size=-2]你覺得委屈可以走呀,無人留你呀.正如有一日我覺得呢度唔好玩我都會走!!
都話你同我都冇資格叫人走ar醒醒吧~~

嘩~食花生食到生飛滋tim,睇黎今日都係分唔出勝負,訓返個靚教先

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 01:14 AM 發表

我無點火喔,我最怕火0架啦
我好聲好氣希望你唔好再咁落去你仲串狗我

喂!.....你真係好好野呀!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-10-6 01:22 AM 發表

我好聲好氣希望你唔好再咁落去你仲串狗我

喂!.....你真係好好野呀!
你明白我感受啦~~

引用:
原帖由 andyhi55 於 2005-10-6 01:21 AM 發表

都話你同我都冇資格叫人走ar醒醒吧~~
我都話咗如果你覺得版主BAN錯咗,而又無向你解釋你條氣唔順0米唔好上呢個網咯.好簡單0既道理呀.既然你覺得唔公平咁仲上來做咩呀

回復 #151 lonew523 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆