上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/3/2023 11:18 發表 查看引用來源

都真係唔止一個,我識既幾位保險又或銀行朋友都好,佢地既秘書又或助手,都OK靚,其實我覺得多多少少有點方便。
都係果樣操作,如果有咩甩漏,由位靚女say sorry,男人多數都會手下留情,佢一陣講下次會拎去邊度邊度遷就自己,就更會 ...
點止唇膏大賣,連啲剃鬚膏用鬚刨都大賣啦。阿星戴口罩就懶得剃鬚,搞到成個胡一刀咁款,家下要除口罩就真係要剃乾淨佢做返個白面老書生啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 14:29 發表 查看引用來源
嘩......咁衰,阿小姐妳送到上門原來係只可遠觀而不可食,呢D到食果日會被人扑到飛起架妳知道嘛?
所以琴晚咪4Q🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 14:50 發表 查看引用來源
多手完冇得食仲慘!😂

咁幾耐先比佢食?😉
唔知架,睇下我心情la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:12 發表 查看引用來源
所以琴晚咪4Q🤭
谷埋一次過爆發,係咪爽死?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 15:58 發表 查看引用來源
咁有冇目不斜視?😬
我玩過對打同對練,其實你唔可以目不斜視架,要好專業望住佢對奶....打錯,好專業望住佢對手,因為對練唔望到實一實,打中真係好易傷,我試過對打留力都好中一野其實都會wing,堅好玩。
我都講下次我都去上堂當韓國妹去學時。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-6 16:16 發表 查看引用來源

往事不堪提,每個女孩子都有佢唔同嘅特色,身材反而好次要,啱傾有共同三觀先重要。好多時啲4合1嘅女仔都係人哋女朋友人哋老婆,所以識過珍惜過咪好囉😬 ...
呢句真,外觀指數高都仲要性格好太難得,珍惜過都不枉。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-6 16:22 發表 查看引用來源

點止唇膏大賣,連啲剃鬚膏用鬚刨都大賣啦。阿星戴口罩就懶得剃鬚,搞到成個胡一刀咁款,家下要除口罩就真係要剃乾淨佢做返個白面老書生啦😬
幾好,一切復常嘞。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-6 17:12 發表 查看引用來源
所以琴晚咪4Q🤭
K先生好堅喎,有口技有體力,睇黎呢件無得輸,淫間極品男。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-6 11:16 發表 查看引用來源
咁有得睇都好過冇!😬
絕對讚成!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 11:21 發表 查看引用來源

師妹,邊有咁完美,情形就好似佢地係朋友,一齊出現,你要2揀1囉。
可以食晒,呢D要唔同時期遇上就有可能。
就好似男人,斯文西裝男同健康健身男係朋友,你好難一口氣食晒兩件掛師妹。 ...
咁你出假設性問題,我咪一齊發吓夢

抱抱大波妹喎😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆