上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-6 12:00 發表 查看引用來源
就算好條件,格衰都係無用
花費咁多心力,回報低,湊佢可能夠足兩三個
格衰諗都唔洗諗啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/3/2023 17:38 發表 查看引用來源

我玩過對打同對練,其實你唔可以目不斜視架,要好專業望住佢對奶....打錯,好專業望住佢對手,因為對練唔望到實一實,打中真係好易傷,我試過對打留力都好中一野其實都會wing,堅好玩。
我都講下次我都去上堂當韓國妹去學時。; ...
學跆拳道飛踢,隨風飄揚好,抱住個韓妹好吖😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/3/2023 17:39 發表 查看引用來源

呢句真,外觀指數高都仲要性格好太難得,珍惜過都不枉。
其他師兄可能會話:『唓,又唔係做人世,大波大蘿腰幼腿長咪得囉,話知佢咩性格呢!』不過阿星可能真係有功能性障礙,單純嘅外表小星星真係硬唔起心腸😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 09:11 發表 查看引用來源

其他師兄可能會話:『唓,又唔係做人世,大波大蘿腰幼腿長咪得囉,話知佢咩性格呢!』不過阿星可能真係有功能性障礙,單純嘅外表小星星真係硬唔起心腸😬 ...
咁先更加要狠狠咁教訓佢吖嘛!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/3/2023 17:56 發表 查看引用來源

幾好,一切復常嘞。
阿星嘅懶惰好似都同之前一樣,懶剃鬚,第一日返公司唔戴罩就勤力啲剃晒,跟住就繼續留長佢做鬚根男。Let's go, shogun man!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 09:43 發表 查看引用來源
咁先更加要狠狠咁教訓佢吖嘛!😬
定係佢嚟教訓阿星好啲?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 09:47 發表 查看引用來源

定係佢嚟教訓阿星好啲?😬
你想佢點教訓你?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-7 01:25 發表 查看引用來源

咁你出假設性問題,我咪一齊發吓夢

抱抱大波妹喎😍
HAHA.....夏天將到,係時候keep fit,大波妹唔難搵,但fit既大波妹就少有嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 09:06 發表 查看引用來源

學跆拳道飛踢,隨風飄揚好,抱住個韓妹好吖😬
我小朋友就係學跆拳,我見黑帶果D又真係堅好揪。
佢有個好鍚佢既師姐,過兩年升大學,真係睇住佢大,有一點要講明,真係靚女,仲要學ballet,唔知有無關係,D腳真係踢得好勁,仲要女名校,嘩........ 完美到呢~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 09:11 發表 查看引用來源

其他師兄可能會話:『唓,又唔係做人世,大波大蘿腰幼腿長咪得囉,話知佢咩性格呢!』不過阿星可能真係有功能性障礙,單純嘅外表小星星真係硬唔起心腸😬 ...
HAHA,我都明。
其實性格心態真係好緊要。
聘請下屬都一樣,其實能力高當然好,但自私又或心胸狹窄就能力幾高都無用。
靚女一樣,如果持住自己外表高質而心態低級,一樣唔吸引。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆