上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-7 11:17 發表 查看引用來源

HAHA.....夏天將到,係時候keep fit,大波妹唔難搵,但fit既大波妹就少有嘞。
咁高要求!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 09:51 發表 查看引用來源
你想佢點教訓你?
呢啲真係,梗係捉住阿星隻手用咀嚟到慢慢教,做啱就錫下阿星,做錯就俾阿星再做多次啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/3/2023 11:26 發表 查看引用來源

我小朋友就係學跆拳,我見黑帶果D又真係堅好揪。
佢有個好鍚佢既師姐,過兩年升大學,真係睇住佢大,有一點要講明,真係靚女,仲要學ballet,唔知有無關係,D腳真係踢得好勁,仲要女名校,嘩........ 完美到呢~~~~ ...
學ballet通常都有少少肌肉,相對比較結實同好力水,不過會唔會冇咁胸狠咁呢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/3/2023 11:32 發表 查看引用來源

HAHA,我都明。
其實性格心態真係好緊要。
聘請下屬都一樣,其實能力高當然好,但自私又或心胸狹窄就能力幾高都無用。
靚女一樣,如果持住自己外表高質而心態低級,一樣唔吸引。 ...
如果真係差到三觀不正咁,阿星係會一腳伸佢落大西洋嘅,等佢浸下海水清醒啲,唔好諗住可以恃樣行胸😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 11:53 發表 查看引用來源
咁高要求!😬
有要求先有好嘢食嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 12:54 發表 查看引用來源

有要求先有好嘢食嘛😬
咁都要啲好嘢肯比你食先得架!😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 12:29 發表 查看引用來源

呢啲真係,梗係捉住阿星隻手用咀嚟到慢慢教,做啱就錫下阿星,做錯就俾阿星再做多次啦😬
咁又幾好喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 13:54 發表 查看引用來源
咁都要啲好嘢肯比你食先得架!😂
要食好西有幾難?難在對住啲90分以下嘅忍唔忍到手,忍到嘅話大把好西食,食完可以再食,又可以玩曖昧,令人哋嗔你不解風情,大把嘢玩😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 14:04 發表 查看引用來源
咁又幾好喎!😬
個個女仔都係咁上下㗎啦,只要係對你有意思,佢一定會主動為你做好多嘢,重點係點樣回覆佢啫:啱嘅就要正式答覆,唔啱心水嘅都要禮貌婉拒;人哋女仔嚟㗎,請人食檸檬已經好橙橙😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 14:13 發表 查看引用來源

要食好西有幾難?難在對住啲90分以下嘅忍唔忍到手,忍到嘅話大把好西食,食完可以再食,又可以玩曖昧,令人哋嗔你不解風情,大把嘢玩😬
你就好啦,咁多好西食!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆