上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 14:18 發表 查看引用來源

個個女仔都係咁上下㗎啦,只要係對你有意思,佢一定會主動為你做好多嘢,重點係點樣回覆佢啫:啱嘅就要正式答覆,唔啱心水嘅都要禮貌婉拒;人哋女仔嚟㗎,請人食檸檬已經好橙橙😬 ...
咁咪來者不拒囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 14:19 發表 查看引用來源
你就好啦,咁多好西食!😬
阿星戒口啦嘛,即係咁,品嚐美食之前都要忍下口,淸下個胃口同味蕾,咁先可以感激好西嘅美味😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 14:19 發表 查看引用來源
咁咪來者不拒囉!😬
咁雜食會痾肚㗎,食滯就麻煩啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 14:40 發表 查看引用來源

阿星戒口啦嘛,即係咁,品嚐美食之前都要忍下口,淸下個胃口同味蕾,咁先可以感激好西嘅美味😬
果然係食家!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-7 11:53 發表 查看引用來源
咁高要求!😬
師兄,呢D又點會叫高要求,最緊要有價有市,即你本身都有keep開,內涵外型都有一定水準,就自然會有對象埋身。
我地乜鬼都等飯開又唔郁,就唔止叫高要求,仲係叫空想。
好似我之前講打拳果D韓、泰、台妹,教練俾我睇佢地打得有板有眼又好波,好明顯佢地唔會單單外表討好就夠,都會有要求,呢D咪正囉,咁佢唔出聲你都可以想像到,佢要條仔會係咩料。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 12:50 發表 查看引用來源

學ballet通常都有少少肌肉,相對比較結實同好力水,不過會唔會冇咁胸狠咁呢?😬
HAHA,係我眼中都係叫細路女,胸唔胸狠我就唔知喇,但黑帶二段以上已經唔係打簿板,平時仲要一揪三,呢D佢都應付到,打得既靚女,一樣吸引呢~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-7 15:05 發表 查看引用來源

師兄,呢D又點會叫高要求,最緊要有價有市,即你本身都有keep開,內涵外型都有一定水準,就自然會有對象埋身。
好似我之前講打拳果D韓、泰、台妹,教練俾我睇佢地打得有板有 ...
咁都係嘅!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-7 12:53 發表 查看引用來源

如果真係差到三觀不正咁,阿星係會一腳伸佢落大西洋嘅,等佢浸下海水清醒啲,唔好諗住可以恃樣行胸😬
今日開車時聽電台講男女平等,有一點好有趣,講女上司做法比男人親民同nice,而如果有咩錯,可能客氣D認錯又易得到原諒,而進取D去達目標方法又可能比男人多,令我即時諗,我過去遇上既客,尤其女人,有幾多呢D內外兼備。
又再回想,同女人交手,男人真係唔易應付。
唔知大家認唔認同。

引用:
原帖由 licklickson 於 7/3/2023 14:43 發表 查看引用來源
果然係食家!😬
咁都要尊重下女伴啦,女伴對你有意思,證明佢係有眼光,試問咁嘅前提底下,你又點可以令到女伴跌眼鏡呢。

一個雜食冇要求嘅人,係唔會去食好西嘅;而食慣好西就唔會咩狗屎垃圾都塞入口。口味唔同啦嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/3/2023 15:05 發表 查看引用來源

好似我之前講打拳果D韓、泰、台妹,教練俾我睇佢地打得有板有 ...
呢啲冇返成排朱古力都唔好諗咁多啦,你話外表重要唔重要,阿星會話內涵比外表重要,但係大前提係外表吸引咗女仔先,然後啲內涵先好似滔滔江水連綿不絕,咁先得長久啦嘛,一個唔好彩第二朝起身個女仔發出慘叫就唔好啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆