上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

有沒有師兄八號波在骨埸爽完抱住技師一起睡😂💪
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +10 違規內容 2023-9-1 15:11

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-1 04:52 發表 查看引用來源
有沒有師兄八號波在骨埸爽完抱住技師一起睡😂💪
不會的
技師係想你越早走越好的

點會想同你瞓覺

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-9 16:18 發表 查看引用來源
疫情前都有啊,不過疫情後就無試過了,因為疫情後感覺到女女好多都以錢為中心,一感覺到女女係咁我就無興趣同佢熟,我鐘意真心交朋友果種FEEL,我唔當你係技師,你都唔好當我係客,得閒咪收工食下飯睇下戲一齊揼下骨吹下水🤭但明顯 ...
同意, 可能佢地3年無搵到錢

回覆 1605# 九哥哥 的帖子

我以前有去喜悅,覺得佢身形好好。不過冇溝佢,淨係同佢吹水。微信見佢嫁左人,有兩個小朋友,個老公賣果茶之類,開左幾間,好似好掂!師兄同佢拍過拖?講多D黎聽下

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-1 15:09 發表 查看引用來源
不會的
技師係想你越早走越好的

點會想同你瞓覺
疫情前D技c會光脫脫陪我訓,下班會入房通知我收工回家,我多倦繼續睡覺😂

引用:
原帖由 不能打出堅持男 於 2023-9-1 19:05 發表 查看引用來源
我以前有去喜悅,覺得佢身形好好。不過冇溝佢,淨係同佢吹水。微信見佢嫁左人,有兩個小朋友,個老公賣果茶之類,開左幾間,好似好掂!師兄同佢拍過拖?講多D黎聽下 ...
過去忘記了,玩甘多女邊記得甘多😂不過呢件正宗大六貪心女,通常熟真係包包換鲍鲍,計算我有著數😂幾年前勝在年青😂肉質新鮮😍

冇上188同深圳玩,上邊打完風未?
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-9-9 22:31

回覆 1617# 九哥哥 的帖子

羅湖至國貿輪陷、吾知正常服業未😵‍💫地鐵站🚉肯定冇E家⋯⋯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-9 18:38 發表 查看引用來源
冇上188同深圳玩,上邊打完風未?
應該未

上兩個禮拜去 chim lor wan
jc 話重有查的
不過夜晚查多d

chim lor wan 111似乎不是太好
上鐘的時候成日覆微信
我唔鍾意
衣家佢多人搵
好多地方話怕癢了,冇得親

今日再上去整牙,順便心思思再去黃金鬆腿,第二位姐姐都係咁樣摸法,睇見姐姐1路摸1路左望右望,好似偷情咁,索性同佢溝通溝通,原來下次可以入房再摸過,不過鈡$及小費吾平,忽然諗起水景雲天既作風,有$就咩都有得玩,不過姐姐話呢排風頭緊,驚比好人釣魚,所以生客免問

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆