上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-10 09:36 發表 查看引用來源

阿輝哥嘅炮台底座當年被喻為最性感炮台底座㗎,同個17歲嘅素人英國女演員有好多大膽嘅床戲,當時好震撼㗎😬

係拍得好唯美既,呢D肉搏,再數好似已經係梁朝偉既色戒,係唔係呢?
今時今日仲要俾人問有無假戲真做添。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-10 11:00 發表 查看引用來源
我都好鍾意揸乾條仔,保證佢d精唔會益左其他女人
HAHA....... 雖然我知女人係呢方面無可能大方,但其實我都幾坦白,連個健身女生既對話內容都會俾佢睇叫佢放心。
我最記得我上完堂後,佢知我落堂時間,問我攰唔攰,我問佢係唔係仲有下半場。
當時同佢既關係幾有趣,會互窒但其實關心對方,我身邊有人游走都好但我最上心果個係佢,佢又要表現出不在乎但說不出既緊張。
呢種女人,唔好講你要揸乾,男既反而要完全擁有佢。

卒之教朋友走返出來,永遠最快捷方法係盡情痛到無反應就會開始好

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-10 09:34 發表 查看引用來源

嘩,阿吉貓講到肚仔痛同病病咁大劑劑😬
三唔識七,如果佢有病咪大檸樂

病喎,會傳染㗎嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-10 11:01 發表 查看引用來源

HAHA.....師妹妳個ons搞咩黎??
我覺得個risky係對對方唔認識果種刺激。
儍㗎咩!高風險嘅嘢,點會啱我

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-10 11:12 發表 查看引用來源
HAHA....... 雖然我知女人係呢方面無可能大方,但其實我都幾坦白,連個健身女生既對話內容都會俾佢睇叫佢放心。
我最記得我上完堂後,佢知我落堂時間,問我攰唔攰,我問佢係唔係仲有下半場。
當時同佢既關係幾有趣,會互窒但其 ...
如果女人呢方面大方你就驚丫,正常都會有佔有慾
佢都上繳左手機密碼俾我任睇,不過佢就無我手機密碼🤫
琴晚佢忙完,我問佢食左野未,我諗唔到食咩,佢就自動自覺送外賣上黎🤣
我d fd話幾好丫,可以免運費,我話點止免運費咁簡單,直情係唔洗錢仲要送到入房🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/3/2023 11:02 發表 查看引用來源

係拍得好唯美既,呢D肉搏,再數好似已經係梁朝偉既色戒,係唔係呢?
今時今日仲要俾人問有無假戲真做添。
假戲真做都係咁講,好多時要拍得靚同打真軍係兩回事,可能阿星對愛情動作片素有研究嘅關係,演床戲係真係假都真係好容易睇得出,啲角度同進出位置其實都呃唔到人,有條………………軌咁活動同純粹假扮嘅無軌活動係好唔同嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 11/3/2023 02:50 發表 查看引用來源

三唔識七,如果佢有病咪大檸樂

病喎,會傳染㗎嘛
家陣新冠都叫人戴返個罩嚟到保護自己啲病菌唔好傳俾人,而唔係保護隔絕病菌入侵啦,之前除咗返屋企都真係唔敢除罩表露阿星唇紅齒白嘅俊秀面孔俾人睇啦,啲咁唔熟嘅人,真係唔巧搞😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-3-10 14:31 發表 查看引用來源
卒之教朋友走返出來,永遠最快捷方法係盡情痛到無反應就會開始好
師兄朋友幾多歲,好難得有咁重感情既人喎,HAHA......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-11 02:52 發表 查看引用來源

儍㗎咩!高風險嘅嘢,點會啱我
啊,病呢樣野當然高風險,但好多人會認為ONS可以搵到食係樣的表現嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆