上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-9-9 21:00 發表 查看引用來源
羅湖至國貿輪陷、吾知正常服業未😵‍💫地鐵站🚉肯定冇E家⋯⋯
係國貿扒艇仔😂

附件

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-9 22:30 發表 查看引用來源
應該未

上兩個禮拜去 chim lor wan
jc 話重有查的
不過夜晚查多d

chim lor wan 111似乎不是太好
上鐘的時候成日覆微信
我唔鍾意
衣家佢多人搵
好多地方話怕癢了,冇得親 ...
人多搵就寸,next 下一個啦😂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-9-9 23:55 發表 查看引用來源
今日再上去整牙,順便心思思再去黃金鬆腿,第二位姐姐都係咁樣摸法,睇見姐姐1路摸1路左望右望,好似偷情咁,索性同佢溝通溝通,原來下次可以入房再摸過,不過鈡$及小費吾平,忽然諗起水景雲天既作風,有$就咩都有得玩,不過姐姐話呢排風 ...
甘貴吾值丟😂又冇脫光😢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-10 00:58 發表 查看引用來源
甘貴吾值丟😂又冇脫光😢
計數係吾值,不如香港神秘房來1Q,純粹發洩,但現場及氣氛有得攪就另外感受!做大爺呀!不過我都未有資格做😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-9 22:30 發表 查看引用來源
應該未

上兩個禮拜去 chim lor wan
jc 話重有查的
不過夜晚查多d

chim lor wan 111似乎不是太好
上鐘的時候成日覆微信
我唔鍾意
衣家佢多人搵
好多地方話怕癢了,冇得親 ...
chim lor wan 我之前試過11111,服務都幾好,可以小車下同埋除半褲玩下妹妹,不過而家又冇做,有冇C兄試過同埋知佢去左邊度?

丢佢~深圳冇地鐵,刚刚同朋友去左羅湖師兄主埸, 枕頭巾一陣尾😢中女樂園,因為朋友試小數民族😪就捨命陪佢去,應該係冇下次😴
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +10 文不對題 2023-9-10 21:15

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-10 18:20 發表 查看引用來源
丢佢~深圳冇地鐵,刚刚同朋友去左羅湖師兄主埸, 枕頭巾一陣尾😢中女樂園,因為朋友試小數民族😪就捨命陪佢去,應該係冇下次😴
有地鐵
班次疏1d

你果個中女得唔得
有冇得親呢度果度

個小數民族呢
個身有冇so
怕唔怕癢的

回覆 1627# emau1 的帖子

今日深圳上落刀少人、始終冇左1號綫地鐵站
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 重複發帖 2023-9-10 22:17

引用:
原帖由 estateman 於 2023-9-10 21:46 發表 查看引用來源
今日深圳上落刀少人、始終冇左1號綫地鐵站
我星期二上

今次應該做鬼鼠

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-10 21:15 發表 查看引用來源
有地鐵
班次疏1d摭

你果個中女得唔得
有冇得親呢度果度

個小數民族呢
個身有冇so味
怕唔怕癢的
绝對冇地鐵,的水上到腰,成個東的九成冇電停業,地鐵抽水,可坐的士😂
時光係達文西樂園,我估計條條中女可以毒龍加達文西😂所以喜歡妹妹可以 逐件試,現在水災嚴重去骨埸係最安全,因為忙死,邊得閒查房😂由關囗到東門骨埸多停業😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆