上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 10:00 發表 查看引用來源

都係果句,龍師兄有冇香水都引嚟人妻靚女不停索㗎啦,層次唔同,就係分別。阿星中意獨孤一味,用嚟用去都係一隻,以前用Aqua di貪佢陣味年輕,家陣人老咗,換隻Allure Homme Edition Blanche,遲下再老啲就會考慮用花露水㗎啦。

...
香水我都鐘意聞,女人唔同香水代表佢心態同想係果個場合環境點表達。
我暫時都唔知邊隻香水啱我,所以我用時睇下對方反應,哈哈,但打完拳做完運動,沖涼後我多數會用就肯定。
女人口花花,我當然接受啦,哈哈,因為佢對自己唔抗拒先嘛。咁咩程度既口花,又真係好代表咩關係係真。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 10:14 發表 查看引用來源

話題轉換,何其容易。阿吉貓要唔要揾個位嚟入?不過阿星話過你知,入咗,就唔會停,所以都係唔巧搞阿星😬
停唔到?

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/3/2023 10:56 發表 查看引用來源

哈哈,咁同人妻玩又唔同感覺既,其實男女一齊學野,一齊動手做野,係多幻想空間既,有技巧仲可以有下文添。
兩個人郁手郁腳真係唔講得笑,啲火花真係爆到燒親隔離同令人非常妒忌添啦真係。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/3/2023 11:45 發表 查看引用來源

果位女士應該廿尾三頭左右,長髮馬尾鴨舌帽,係靚女黎既。咁呢個moment 我通常就會諗佢做邊行,點解星期日人靚車甜都一個人嘞。🤣🤣
長頭髮廿零三十歲就唔係阿星識果位人妻啦,估計龍師兄唔係喺將軍澳寶林一帶見到佢啦。阿星呢位朋友其實都四十有幾,細過阿星少少,但係就生得非常之後生,當年阿星識佢嘅時候大家外貌應該都望落年紀差無幾,家陣真係一個叔叔同一個姐姐嘅分別,真係歲月催人老,阿星嘅魚尾紋同笑紋真係令人忍唔住叫叔叔,典解佢仲話阿星冇乜點變呢?

香車美人當然係吸睛大法,令人目不轉睛,或者人哋中意星期日一個人揸靚車出街兜下風呢,一個人嘅自在有時都好舒適嘛,靚女都需要獨處嘅時間思考下人生嘅意義嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 12:22 發表 查看引用來源

兩個人郁手郁腳真係唔講得笑,啲火花真係爆到燒親隔離同令人非常妒忌添啦真係。😬
都係架,之前我學果樣野,都幾多女生學,我唔覺得我正,我覺得阿SIR正喳,HAHA.....佢成日有靚女見,仲要真係幾靚都有。
咁當然整野既時候就會學員自己分配人手,一男一女一齊整呢樣都係好普通,最開心係學到野同識到唔同既人遮。

口花方面,我記得有次真係成班女生得我一個男人一齊食飯,佢地最初奇怪我做咩放左學唔一齊玩,我果時真係素食緊加得我一條佬有D唔多慣。到大家熟左D,咁正路都知大家係結左婚有小朋友,大家會講照顧小朋友同時有咩玩,我就講最近Keep住操拳啦,因為小弟係1對1,所以約教練既時間可以彈性D,之後人妻就會講:嘩,隨時都得?你咁好精力既,點解你有老婆仲咁好氣力架? 果個moment我呆左半秒,我諗住老尷啦,點知其他人妻同女生一齊係度起哄地笑,係度講可能呢樣可能果樣。我發覺,女人其實係呢方面都真係咩都講得出,仲要唔會因為我係度而覺唔好意思。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 12:31 發表 查看引用來源

長頭髮廿零三十歲就唔係阿星識果位人妻啦,估計龍師兄唔係喺將軍澳寶林一帶見到佢啦。阿星呢位朋友其實都四十有幾,細過阿星少少,但係就生得非常之後生,當年阿星識佢嘅時候大家外貌應該都望落年紀差無幾,家陣真係一個叔叔 ...
HAHA.....女生keep得好,我而家都睇唔出,我覺得40+都可以好似剛踏入3字頭或2字尾,有左口罩唔好講,無左口罩都真係難分。
師兄,我地男人都要keep架,唔係俾人當阿伯就唔好啦。
我見果位女生,係中上環果頭既,我當然得個望字啦,HAHA......
你講得無錯,事實都好多女生星期日會自己搵節目,我教練都講,佢最忙其實係星期日,因為果日會留番俾D準備比賽又或鐘意1對1練習既人約晒,而上次都講,好多韓日台妹鐘意星期日發洩練拳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 21/3/2023 12:15 發表 查看引用來源

停唔到?
阿吉貓梗係冇聽過光棍佬教女嘅故事喇。

光棍佬教仔:『便宜莫貪』應該大家都聽過都知道啦。咁光棍佬教女係咩呢?之咪就係『切莫蝕底』囉。

話說光棍佬除咗有個仔之外,原來仲有個大姑娘。而且大姑娘生得婷婷玉立,簡直係人見人愛,車見車載咁緊要。光棍佬見到個女生得咁省鏡,真係怕隔離屋阿B仔滾大個肚,正所謂:『我得你唔得』,阿光棍佬滾大阿光棍婆個肚就得,人哋滾大阿光棍女個肚就唔很得。

咁但係阿女都唔大個人,有前有後又唇紅齒白咁,一陣俾隔離屋阿B仔㗳咗就真係乜心血都蝕晒,所以阿光棍佬即刻計劃點樣教阿女防狼散口。你冇聽錯,阿星都冇講錯,係防狼散口,唔係防狼散手。顧名思義,係用口嚟講,並唔係用手嚟打,真係,光棍佬都叫做係一個假假地讀過下書嘅人,點會立亂用手咁有失斯文呢?

光棍佬同阿女講:「嗱,阿女,如果你遇到隔離阿B仔手多多摸你個胸,記得佢一摸,你即刻大嗌『唔好』呀!」阿女若有所悟,跟住問:「咁如果佢摸我呢度呢?」講完用手指向下指指。光棍佬一見,即刻碌大雙眼大聲話:「哼!如果個衰仔咁狼死,你就大聲叫佢『停』,等佢知驚啦!」阿女點點頭,知道點樣對付隔離阿B仔,然後光棍佬再補充:「你記住呀,千祈唔好蝕底俾個衰仔呀,你咁聰明,一定冇事」聽到光棍老竇咁講,阿女就充滿自信心咁走咗喇。

如是者相安無事咗幾日,直到有一日,光棍佬放工返到屋企,見阿女衣衫不整,雙頰潮紅,似笑非笑咁,心諗:「搞咩嚟,做咩好似啱啱爽完返嚟咁款?」就問阿女頭先搞乜鬼,係咪蝕晒底?

阿女開聲,聲音沙啞,好似頭先去完演唱會嗌完一樣:「頭先隔離阿B仔喺對面屋行出嚟,見到我,同我打招呼,我一於唔蝕底,同佢打招呼。」光棍佬點點頭。

「然後佢行過嚟,我又行過去,一於冇蝕底。」光棍佬隱隱覺得唔妥但冇出聲。阿女再話:「佢一埋嚟就攬住我,我即刻攬返住佢,點可以蝕底?」

光棍佬問:「跟住呢跟住呢?」阿女答:「佢錫我,我咪用力錫返佢,一啲都唔蝕底。」光棍佬暈一暈,大聲話:「死囉!」

跟住阿女話:「跟住我醒目啦,為咗唔蝕底,見佢一除我件衫,我即刻除咗佢件面衫,一於唔蝕底!」光棍佬碌大雙眼,再問:「咁之後呢?」阿女答:「佢除咗我衫之後四圍咁揸,揸到我胸脹,我又除晒佢啲衫之後四圍揸,揸到佢棍硬,又冇蝕底。」光棍佬聽到上氣唔接下氣:「仲有呢仲有呢?」阿女再答:「佢行埋嚟用佢碌棍一篤就篤到我出血,我咪死命夾住佢夾到佢流膿囉,都冇蝕底呀!」聽完,光棍佬爆血管,去賣鹹鴨蛋去也。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 19:11 發表 查看引用來源

光棍佬教仔:『便宜莫貪』應該大家都聽過都知道啦。咁光棍佬教女係咩呢?之咪就係『切莫蝕底』囉。

話說光棍佬除咗有個仔之外,原來仲有個大姑娘。而且大姑娘生得婷婷玉立,簡直係 ...
Haha , 賺晒

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-21 19:11 發表 查看引用來源

話說光棍佬除咗有個仔之外,原來仲有個大姑娘。而且大姑娘生得婷婷玉立,簡直係 ...
HAHA,師兄,你miss左最重要果部份,就係條友上下其手時,個女既連續講: 唔好....停,唔好.....停呀~~
其實同女生make love時既絲絲細語真係有助慶作用。
但講真,有時聽番D女生講,佢地當時口講出黎既反應都係為左俾條仔感覺良好架喳,唔想條仔以為自己唔得,我聽完,即問:唔係掛??會假架咩??
咁女生咩野反應先係真既呢?當時既我就滿腦疑問。

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/3/2023 11:49 發表 查看引用來源

香水我都鐘意聞,女人唔同香水代表佢心態同想係果個場合環境點表達。
我暫時都唔知邊隻香水啱我,所以我用時睇下對方反應,哈哈,但打完拳做完運動,沖涼後我多數會用就肯定。
女人口花花,我當然接受啦,哈哈,因為佢對自己唔抗拒 ...
查實阿星係怕陣佬除令人作嘔所以先噴下香水辟下陣佬味咋,所以啱唔啱用都真係唔知。
女人口花花呢個結果,都真係令男人非常之鼓舞,你話位女士一望到你就忍唔住要性騷擾你喎,除非你係一碌木啫,唔係點都會內心覺得飄飄然啦下話😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆