上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/3/2023 17:02 發表 查看引用來源

都係架,之前我學果樣野,都幾多女生學,我唔覺得我正,我覺得阿SIR正喳,HAHA.....佢成日有靚女見,仲要真係幾靚都有。
咁當然整野既時候就會學員自己分配人手,一男一女一齊整呢樣都係好普通,最開心係學到野同識到唔同既人遮。
...
哈哈,龍師兄嘅事件簡直令人妒忌又羨慕,俾女人圍仲要個話題圍繞住你,七咀八舌咁都要加把咀嚟講,真係唔講得笑。呢啲就係俾咗個位人妻入,雖然對方未必一定有意,不過大家女人(想像到當時龍師兄有一刻並未俾佢哋當男人看待,估計係因為龍師兄喺女士們中間沉沒咗,已經被當成同類)乜都敢講,冇乜唔講得。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/3/2023 17:09 發表 查看引用來源

HAHA.....女生keep得好,我而家都睇唔出,我覺得40+都可以好似剛踏入3字頭或2字尾,有左口罩唔好講,無左口罩都真係難分。
師兄,我地男人都要keep架,唔係俾人當阿伯就唔好啦。
我見果位女生,係中上環果頭既,我當然得個望字啦,HA ...
先唔講P圖果班女士,肯護膚又肯打扮嘅女士點都唔同啲。當然年紀去到接近四字,雀斑同毛孔擴張少不了,但係呢啲都係一個女人智慧嘅像徵。阿星認識一位女士,都係年輕過阿星少少,好似係撻癲嚟(即係女拿督)返工化濃妝去見客,阿星有幸見過佢落咗妝滿面淡雀斑非常之可愛嘅樣,完全唔覺佢係一個有個12歲仔嘅媽媽,真係覺得化咁濃妝認真浪費。

至於阿星,係一個頭頂閃亮,頭髮由左邊飄逸到右邊,戴住副可樂玻璃樽底咁厚嘅眼鏡,滿面油光,一咀鬚根嘅叔叔,查實操唔操保唔保持身形都已經冇乜所謂,正所謂:食得禾米多,真係冇講錯。

其實女士都會有想留返啲空間俾自己,而且越係有家庭嘅女士,越需要呢啲me time嘅空間。唔係講緊接放小朋友返學中間嘅一兩個鐘頭趕頭趕命嘅時間,而係一個家庭入面所有佢平時需要照顧嘅人物事都可以放低,哪怕只係兩個鐘,都有家人(尤其係老公)去接手,等佢都有返少少自己嘅時間,做啲自己中意做嘅事,令自己開心,從呢個時段入面充電。當然,家庭時間點少得,不過女士都應該有啲私人空間私人時間,咁樣佢哋先會發光,展現佢哋最美好嘅一面。咁當然啦,有銀彈同冇又真係會令整件事好唔同,可以話係兩個世界嘅事😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/3/2023 11:35 發表 查看引用來源

Haha , 賺晒
其實阿星原本想講“唔好~~~停”嘅故仔㗎,不過打下打下就打咗呢個出嚟,真係該燴😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 22/3/2023 15:00 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,你miss左最重要果部份,就係條友上下其手時,個女既連續講: 唔好....停,唔好.....停呀~~
其實同女生make love時既絲絲細語真係有助慶作用。
但講真,有時聽番D女生講,佢地當時口講出黎既反應都係為左俾條仔感覺良 ...
有時個腦同雙手真係唔多協調,諗緊一樣但就打咗另一樣,由原本嘅“唔好~~~~停”變咗“切莫蝕底”嘅故事。真係唔認老,唔認手腳唔協調都唔得。

講開耳語,阿星記憶入面有幾位女伴都中意完事之後用蚊螆咁細聲好似怕嘈到人嘅聲線嚟到同阿星傾偈,明明間房入面得阿星同佢兩個,典解硬係要用咁細嘅聲線嚟講嘢呢?最頂癮嘅係,連阿星都被要求(係強烈地)細細聲同佢傾偈,搞到間房入面有蚊飛過都聽到咁滯。頭先又唔見你咁細聲,依家又要叫請將音量收細。

阿星寧願佢唔講嘢,大家咁專注嘅時候嚟傾偈真係好煞風景,不過真係有人可以一路温馨一路講嘢,而且完事之後仲要繼續講。查實如果前戲充足而且雙方都投入嘅話,相信都比較少會有嘢講,而且接觸到女伴邊個位置應該都有啲知覺,會唔會叫得出聲或者係咪舒服完全可以靠眼神同埋接觸點嚟判斷,有冇令到對方舒服都好容易知道。

曾經有一位女伴係有咁嘅癮,而且仲要阿星喺小星星就嚟星塵爆發嘅時候預早話俾佢知,搞到阿星真係覺得好似拍緊AV咁搞到阿星非常尷尬😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-22 20:17 發表 查看引用來源

查實阿星係怕陣佬除令人作嘔所以先噴下香水辟下陣佬味咋,所以啱唔啱用都真係唔知。
女人口花花呢個結果,都真係令男人非常之鼓舞,你話位女士一望到你就忍唔住要性騷擾你喎,除非你係一碌木啫,唔係點都會內心覺得飄飄然啦 ...
天氣熱,講真,其實小弟唔鐘意坐定定工作果種人,如果有活動又或展覽搞,更會走前線,一來有帶頭作用,二來學野機會一定唔少,最主要仲可以識到唔同既人,我覺得呢樣好緊要。

但天氣熱,擔擔抬抬真係少不免身水身汗,有時我都會諗,自己臭唔臭既呢?需知當運動完勞碌完流晒汗都好,都真係唔多覺自己臭亨亨,咁呢個時候,沖個涼再噴香水就好緊要。

香既相反係臭,我又真係識一D女生,佢唔介意男人成身汗味,仲會覺得好型,HAHA.......
流住汗做野既男人,聽佢地講好Man,做D咩?正經唔正經既野都好,認真做就型喎,聽番黎架喳。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-23 07:27 發表 查看引用來源

哈哈,龍師兄嘅事件簡直令人妒忌又羨慕,俾女人圍仲要個話題圍繞住你,七咀八舌咁都要加把咀嚟講,真係唔講得笑。呢啲就係俾咗個位人妻入,雖然對方未必一定有意,不過大家女人(想像到當時龍師兄有一刻並未俾佢哋當男人看待,估計 ...
同女生一齊玩,小弟都時常有既,但呢個時刻通常都唔會諗衰野,即邊個食得邊個有興趣果D,呢樣係真。反而當你唔猴擒時,女生會覺得你與別不同添,而如果佢係吸引開唔同男人,你唔會對佢特別上心,仲會奇怪你咁有定力都唔出奇。

可能大家都係成年人掛,女人講得白,其他女人一齊笑,你做男人又不甘示弱地縮架嘛,係唔係先?HAHA.....
所以男人同男人打交道,又或男人同女人交手,我都覺得好有趣。
我最近因為工作,認識左以前少接觸既人,又係有另一番體會,有機會再分享下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-23 08:18 發表 查看引用來源

有時個腦同雙手真係唔多協調,諗緊一樣但就打咗另一樣,由原本嘅“唔好~~~~停”變咗“切莫蝕底”嘅故事。真係唔認老,唔認手腳唔協調都唔得。

講開耳語,阿星記憶入面有幾位女伴都中意完事之後用蚊螆咁細聲好似怕嘈到人嘅聲線 ...
理論上,女仔邊有機會講野架...... 唔係得叫床聲架喳咩.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/3/2023 11:58 發表 查看引用來源

天氣熱,講真,其實小弟唔鐘意坐定定工作果種人,如果有活動又或展覽搞,更會走前線,一來有帶頭作用,二來學野機會一定唔少,最主要仲可以識到唔同既人,我覺得呢樣好緊要。

但天氣熱,擔擔抬抬真係少不免身水身汗,有時我都會諗,自己 ...
做下前線又做下後防,龍師兄同阿星嘅諗法都相近,會考慮除咗策劃之外,實際執行會有咩情況都會想清楚了解。當然,有一個團隊而你企喺中間,邊度需要幫手就去邊度,的確團隊要合拍同互相合作拋棄私心真係好緊要。

臭亨亨先配得上臭男人呢個稱號吖嘛,唔係人哋點知你係臭男人呢。

流住汗嚟做嘢係一樣唔知點解精神上覺得好爽嘅事,不論係做正經嘢定係做唔正經嘅正經嘢,尤其是兩個人攬埋一舊體液互傳嘅時候,都真係咪話唔盞鬼。至於中意聞男人陣除嘅女人,都真係為數不少,可以話係聞一聞特別醒神,索一索舒筋活絡😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/3/2023 12:06 發表 查看引用來源

同女生一齊玩,小弟都時常有既,但呢個時刻通常都唔會諗衰野,即邊個食得邊個有興趣果D,呢樣係真。反而當你唔猴擒時,女生會覺得你與別不同添,而如果佢係吸引開唔同男人,你唔會對佢特別上心,仲會奇怪你咁有定力都唔出奇。

可 ...
最好喺同大家玩嘅時候做到冷面笑匠咁款,一係唔出聲,一出聲笑到啲女人驚咁先得嚟有反差有市場啦。

男人縮先好玩嘛,等女士忍唔住要欺負你,然後去到一個階段先發現原來佢會俾人大大力咁欺負,咁先至好玩,令到女士又要爽又要怕醜。

期待又期待龍師兄嘅分享😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/3/2023 14:13 發表 查看引用來源

理論上,女仔邊有機會講野架...... 唔係得叫床聲架喳咩.........
所以咪話囉,邊樹有人喺咁努力嘅時候嚟到講咁多嘢㗎?集中精神專心做嘢啦唔該………………😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆