上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.5k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-1 13:16 發表 查看引用來源
彭年酒店啊, 日頭食的, 259人民幣
全部平價野, 麻麻地, 無生蠔, 無龍蝦
係啊,上面食自助餐平既又唔好食,貴既又覺得唔值,可能食海鮮放題會仲爽😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-10-31 18:25 發表 查看引用來源
我又要微信
PM左微信比你地,加唔到話我知,記得試左果兩件既話報告下係點,等我知道下🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 15:14 發表 查看引用來源
PM左微信比你地,加唔到話我知,記得試左果兩件既話報告下係點,等我知道下🤤
羅湖C兄
第二件試咗,服務掂👍,有驚喜,樣過得去,但波路好似有啲人造,
個場硬件真係唔掂,啲毛巾殘殘舊舊,嘥晒個位置靚
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-11-1 21:39

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-1 16:24 發表 查看引用來源

羅湖C兄
第二件試咗,服務掂👍,有驚喜,樣過得去,但波路好似有啲人造,
嘩,師兄果然快手👍第二件即係邊件🤤8888?係啊,呢D場硬件唔好諗,但服務比到你,就等如陽仔硬件好,但服務就🤣

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-1 16:24 發表 查看引用來源

羅湖C兄
你早D話我知你去試菜,我比個微信你加,搵個經理幫你約,服務安排可能更驚喜🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 17:11 發表 查看引用來源
你早D話我知你去試菜,我比個微信你加,搵個經理幫你約,服務安排可能更驚喜🤤
睇到佢微信話今日又有新貨到

呢間野積極換血🤤🤤
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2023-11-1 21:46

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 17:14 發表 查看引用來源
睇到佢微信話今日又有新貨到

呢間野積極換血🤤🤤
其實大家有無興趣一齊開個微信群交流下🤣討論區某程度上已經過時🤭

第二件睇相好似好得,樓上師兄話樣過得去,唔對辦咩?我都有興趣揾佢,請羅師兄 p.m微信我🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 04:19 發表 查看引用來源
你搵佢MARK好女先好去,因為呢D場唔MARK好女中伏機會好大🤣

早中班黎講我直覺呢兩個應該OK,不過我未試🤣
地址係香格里拉酒店附近,敦信大廈果邊,羅湖過關一直行就跟住左手邊,其實即係以前銀海位置😁 ...
Thanks C兄

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 17:06 發表 查看引用來源
嘩,師兄果然快手👍第二件即係邊件🤤8888?係啊,呢D場硬件唔好諗,但服務比到你,就等如陽仔硬件好,但服務就🤣
羅湖兄,係呀,8888,服務掂👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆