上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-31 15:48 發表 查看引用來源

何謂老先??有無驅風油味架??呢下真係唔得喎.......
老人家嘅香水黎架

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-28 20:05 發表 查看引用來源

係咩?
似乎你不停收pm, 吸引好多女粉絲呀。

我反而冇喎!
Cat姐~需唔需要我pm你?😏

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-31 18:41 發表 查看引用來源

啲驅風油味,白花油味同萬金油味都好受啲鬼佬歡迎㗎,佢哋直頭話香呢😬
HAHA......唔止,佢地鐘意亞洲人既口味,同我地揀女仔既口味仲好唔同添。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-31 23:03 發表 查看引用來源

老人家嘅香水黎架
HAHA,咁我細個唔舒服時都已經好in咁搽過啦~~~~

https://www.youtube.com/watch?v=2Ep1bR1Fds0
https://www.youtube.com/watch?v=9xfvweDJIDM

近日有條日產港人片好hit,好多人傾,小弟反而被呢個吸睛,
早前提過既Lisa,唔係Blackpink果位,雖然果位我都好鐘意,但呢個地道D,真心堅。
開心share俾大家。

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/4/2023 17:39 發表 查看引用來源

HAHA......唔止,佢地鐘意亞洲人既口味,同我地揀女仔既口味仲好唔同添。
係,啲一字形嘅眼,越細越好果啲先叫靚。阿星喺英國讀中學果陣曾經有個細阿星三年嘅唐人女仔話中意阿星,但係望住佢嘅時候真係望唔到佢雙眼,以為佢其實唔多想望住阿星所以成日都合埋眼唔睇,後來先知原來佢一路望住阿星,係阿星睇唔到………………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/4/2023 18:05 發表 查看引用來源

HAHA,咁我細個唔舒服時都已經好in咁搽過啦~~~~

https://www.youtube.com/watch?v=2Ep1bR1Fds0
https://www.youtube.com/watch?v=9xfvweDJIDM

近日有條日產港人片好hit,好多人傾,小弟反而被呢個吸睛,
早前提過既Lis ...
呢個得意妹Lisa好吖,啲中文又得意,成日傻笑,呢啲女仔其實個腦轉得好快,因為快得滯所以先成日好似呆咗咁令人以為佢發呆咋😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-3 18:17 發表 查看引用來源

係,啲一字形嘅眼,越細越好果啲先叫靚。阿星喺英國讀中學果陣曾經有個細阿星三年嘅唐人女仔話中意阿星,但係望住佢嘅時候真係望唔到佢雙眼,以為佢其實唔多想望住阿星所以成日都合埋眼唔睇,後來先知原來佢一路望住阿星,係阿 ...
HAHA......
一字形眼,我都真係見唔少,好有趣,係唔係細個睇卡通片呢,我鐘意女仔眼大大,但我見D鬼佬揀亞洲女仔,就鐘意細眼,身材偏瘦又OK,總言之同我地既胃口幾唔同,當然唔係全部,但感覺就好特別,HAHA.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-3 18:18 發表 查看引用來源

呢個得意妹Lisa好吖,啲中文又得意,成日傻笑,呢啲女仔其實個腦轉得好快,因為快得滯所以先成日好似呆咗咁令人以為佢發呆咋😬
有時我諗,係引區度講呢D,唔知會唔會好悶呢?HAHA...... 但我覺得,引區講食女,就梗架喇,但講得多,都悶,間唔中轉下話題亦無妨。
因為女生吸引男人目光有好多種,妳女人俾咩,我地男人就望咩,個心就會諗咩,講緊咩?
妳女生低胸,係,無錯係多人望,但唔係全部應該9成都會只係想睇女生對奶有幾大,走唔走光,正唔正,剝光豬時揸奶先定係點先。
妳女生健康長腿,唔好以為男人無性幻想,有研究一個男人每日性幻想過千次,係正常,咁對腳靚,當然想摸,咁想遮,唔犯法既,條女正嘛,我見過冬天時坐地鐵,我對面個女生伸長隻腳係度搽lotion添,靚唔靚一件事,但肯定果日佢好趕,要出左門口係地鐵企係度先有時間搽。
咁女生吸引男人目光,仲有好多種,虛偽得黎又真心話,就係個女人既本事,女人有本事,真男人堅欣賞,只有少數男人會怕個女人叻得滯自己管唔住而施以大男人行為去掩飾小男人心態。
我好鐘意女生可以獨當一面,又或清楚知道自己想追求D咩野,Lisa呢位小妮子好明顯就知道自己想要咩,講真,佢個樣加埋討好既親和力,應該可以揀D易行既路,但佢居然會揀打拳,為比賽去泰國訓練,再落場認真打,型爆,而且我睇過佢訓練,佢比好多柴娃娃玩既男人仲要認真,呢種女生,吸引我地男人目光,絕對係感興趣既果隻認識。

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/4/2023 11:25 發表 查看引用來源

HAHA......
一字形眼,我都真係見唔少,好有趣,係唔係細個睇卡通片呢,我鐘意女仔眼大大,但我見D鬼佬揀亞洲女仔,就鐘意細眼,身材偏瘦又OK,總言之同我地既胃口幾唔同,當然唔係全部,但感覺就好特別,HAHA....... ...
哈哈,睇親卡通片啲女仔對…………眼硬係大到會跌落嚟咁緊要,現實嘅女仔反而未必大眼。阿星睇過最細眼嘅女人,係歌神個妹,阿星當年係佢老公做嘢間中菜館入面嘅一隻迷途小星星,成日聽佢講佢後生嘅時候成日打band,又成日同歌神地去唱歌,初時真係唔多信,直到佢有日叫阿星去佢屋企玩,一個30零歲嘅叔叔帶住個未到20歲嘅死𡃁仔去打機,打到佢老婆放工返嚟,一個女版歌神咁嘅樣,雙眼細小,實在令阿星非常難忘😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 12:47 發表 查看引用來源
Cat姐~需唔需要我pm你?😏
你咁好人嘅,氹我開心喎🥰🥰🥰🥰 巧溫暖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆