上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-28 10:52 發表 查看引用來源
咁佢條仔都好勁,可能調教到佢咁!😬
唔係喎,聽佢講番,佢條仔投訴佢太大食...... 星期5,6,日食到條仔瞓緊都被佢含硬騎醒左。
我仲笑佢嚇走左點算............
佢以前同鬼仔拍拖,有咩野無玩,有咩野未食過。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 11:09 發表 查看引用來源

唔係喎,聽佢講番,佢條仔投訴佢太大食...... 星期5,6,日食到條仔瞓緊都被佢含硬騎醒左。
我仲笑佢嚇走左點算............
佢以前同鬼仔拍拖,有咩野無玩,有咩野未食過。 ...
鬼仔可能前後都玩埋!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/4/2023 10:35 發表 查看引用來源

邊有高招遮,cat師妹係索架。
我份人出名咸濕得黎老實架。
呢樣阿星真係唔信,除非阿吉貓放張靚相出嚟,等阿星輸得心服口服。

咁阿吉貓你真係要諗下幫邊個。幫阿龍師兄呢,就要放返張阿吉貓嘅索靚正相出嚟,證明阿星估錯咗;如果阿吉貓要幫阿星呢,就要放張阿吉貓嘅相出嚟,證明阿啤酒妹妹真係索靚正過阿吉貓,等阿星贏返一舖咁大把。

咁阿吉貓會幫邊個呢吓?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/4/2023 10:45 發表 查看引用來源

HAHA,就係囉,女既仲係一樣正,自己都未必係當年既自己啦,10年喎,我講我同啤酒妹妹呢。
但佢係得得地既,即我印象中佢無點變,豪邁到有D江湖兒女咁款,去酒吧或大排檔仲成日有人撩,而佢係唔怕醜可以走去玩埋一份同人劈果隻,帶佢出 ...
嘩………………豪邁奔放,熱情揚溢,有前有後,都真係問你點頂?

嗱嗱淋整多幾粒偉哥做後備先得啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-28 11:12 發表 查看引用來源
鬼仔可能前後都玩埋!😬
師兄,又唔好咁講,鬼仔好多玩得黎有品,而女既鐘意揀鬼仔遮,亦唔會俾人亂入既。呢方面真係信得過既人先有資格玩,我所知佢爛玩得黎有底線,至少佢大把貨揀,但其實佢見得太多男人,對男人多多少少都有心淡,有時都會問我,想搞野可以出聲既,最憎D男人扮紳士得黎其實係狗公底。我都答佢,其實我都咸濕仔一名黎架喳,妳講得咁白,我都唔知好唔好對號入座。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 13:30 發表 查看引用來源

師兄,又唔好咁講,鬼仔好多玩得黎有品,而女既鐘意揀鬼仔遮,亦唔會俾人亂入既。呢方面真係信得過既人先有資格玩,我所知佢爛玩得黎有底線,至少佢大把貨揀,但其實佢見得太多男人,對男人多多少少都有心淡,有時都會問我,想搞野可以 ...
証明你掂囉,出到聲想返啅你!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 11:38 發表 查看引用來源

嘩………………豪邁奔放,熱情揚溢,有前有後,都真係問你點頂?

嗱嗱淋整多幾粒偉哥做後備先得啦😬
食偉哥呢下野,我有諗過咩情況下會食.......
其實個女既得,男既唔使食都扯到可以打鼓。
女既唔得,男既要食偉哥,咁係唔係即代表,男既以後扑野都要食偉哥先上到場先??我覺得反而會有心理壓力,下次唔食,一唔硬咪仲瀨野feel?咁...... 係唔係次次都備定看門口??
咁我情願keep得自己fit D狀態好D嘞......HAHA......

師兄,都係果句,佢係索靚正兼豪爽,食得起先好食,因為開左個頭嘛。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-28 13:32 發表 查看引用來源
証明你掂囉,出到聲想返啅你!😬
師兄,有時唔係我掂,只係我信得過遮,大家識左咁多年,有時去到某個心態係,你想床上有個夾既人,傾得談得都好,唔會沉,條底線清晰未嘗唔係一個好選擇,係咪咁講。
2個人一齊,最怕有個忽然好似純情小生咁一係沉晒一係痴纏又或講被人呃等等,成熟得黎大家好清楚對方底線,其實係好緊要。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 11:35 發表 查看引用來源

呢樣阿星真係唔信,除非阿吉貓放張靚相出嚟,等阿星輸得心服口服。

咁阿吉貓你真係要諗下幫邊個。幫阿龍師兄呢,就要放返張阿吉貓嘅索靚正相出嚟,證明阿星估錯咗;如果阿吉貓要幫阿星呢,就要放張阿吉貓嘅相出嚟,證明阿啤酒妹 ...
HAHA.....呢招有D難度......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 13:40 發表 查看引用來源

師兄,有時唔係我掂,只係我信得過遮,大家識左咁多年,有時去到某個心態係,你想床上有個夾既人,傾得談得都好,唔會沉,條底線清晰未嘗唔係一個好選擇,係咪咁講。
2個人一齊,最怕有個忽然好似純情小生咁一係沉晒一係痴纏又或講被人 ...
我又未試過有咁好嘅關係!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆