上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.7k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-14 13:44 發表 查看引用來源
佢唔係女女佢係按摩師傅啊

佢有d肥
應該30+

冇陰影,預左
兩百蚊包埋按摩

不過冇下次啦佢
原來係亞嬋😂怪不得對手求其服務你,所以25歲以下三通服務好技師真係好好珍惜👍👏

小弟新到夜遊圈,見到九師兄介紹,心思思想全部都試晒😋😋

引用:
原帖由 fay123456 於 2023-9-16 20:10 發表 查看引用來源
小弟新到夜遊圈,見到九師兄介紹,心思思想全部都試晒😋😋
我介紹太多年輕貌美,試哂就頂瓜瓜,師兄我從來不私下回微信,除非你估中呢到四大賤人,我就送大部份深圳骨埸客服给你😂小鮮女始終的肉香過中女,中女肉質 鬆弛 唔好食,老女就鞋😂
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +3 違規內容 2023-9-17 14:09

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-11 18:41 發表 查看引用來源
講開中女多生過又比男人扣插得多,真係乜野也鬆池,話說在時光對住中女,連可以乃西也冇興趣,年輕女就好味道好多,一摸個妹妹手感上己分得出年輕同中女分別😁 ...
師兄我都係,而家去慣92場搵靚妹仔,感覺自己都後生咗,唔再去正按俾中泰大媽鬼鼠機,哈哈⋯🤣!

回覆 1643# 九哥哥 的帖子

4大賤我只知西九一個😝

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-17 13:48 發表 查看引用來源
我介紹太多年輕貌美,試哂就頂瓜瓜,師兄我從來不私下回微信,除非你估中呢到四大賤人,我就送大部份深圳骨埸客服给你😂小鮮女始終的肉香過中女,中女肉質 鬆弛 唔好食,老女就鞋😂 ...

太難估了

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-9-17 19:33 發表 查看引用來源

師兄我都係,而家去慣92場搵靚妹仔,感覺自己都後生咗,唔再去正按俾中泰大媽鬼鼠機,哈哈⋯🤣!
如果你年纪再大,D後生女吾so你,所以一定玩揸落去也香後生囡囡,要向中女說不,中女大部份任你玩,因為早己殘左😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-9-17 21:04 發表 查看引用來源
4大賤我只知西九一個😝
四大賤個個係人也知,其它D消失左,有個怕死因打大風,死也吾上深骨😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-17 23:51 發表 查看引用來源
4大

太難估了
講下現今四大骨埸好過😂

上次去金運,件後生技師又靚又全果又69,真係爽到爆啊多水多汁😋,差点中出😜《當然佢阻止》,玩完真係對中女更加冇性趣,完全五係個後生勝,朋友重玩後生VS中女報告😜😂話事話件中女小數民族D身形好騎呢,對波好怪,生過身形,真係冇眼看極失望,節錄朋友報告,我玩個件身形可以,樣普通前中女部長《聞說以前69,現扮不行得達文西😪,不過始終部長以小姐姐最好,起碼再刚做幾個月又年輕又可食鲍汁,服務又好💪😜👍推介必玩之選👏👍💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆