上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.5k

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-1 18:21 發表 查看引用來源

羅湖兄,係呀,8888,服務掂👍
師兄CHECK PM😁

引用:
原帖由 不能打出堅持男 於 2023-11-1 17:55 發表 查看引用來源
第二件睇相好似好得,樓上師兄話樣過得去,唔對辦咩?我都有興趣揾佢,請羅師兄 p.m微信我🙏
已PM😁😁😁

回覆 1642# 羅湖之友 的帖子

Tks 師兄,收到了🙏

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-1 16:24 發表 查看引用來源

羅湖C兄
第二件試咗,服務掂👍,有驚喜,樣過得去,但波路好似有啲人造,
個場硬件真係唔掂,啲毛巾殘殘舊舊,嘥晒個位置靚
c兄果然坐然起行
early bird 先食到好野

2jc我真係留曬口水
可惜我只能一星一次SZ

那個金髮妹
真的不錯
她的波好嗎?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-1 13:16 發表 查看引用來源
彭年酒店啊, 日頭食的, 259人民幣
全部平價野, 麻麻地, 無生蠔, 無龍蝦
彭年酒店wor
200幾人仔
抵丫

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-1 16:24 發表 查看引用來源

羅湖C兄
第二件試咗,服務掂👍,有驚喜,樣過得去,但波路好似有啲人造,
個場硬件真係唔掂,啲毛巾殘殘舊舊,嘥晒個位置靚
唔記得左問添

金髮jc
有幾多路通呢

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 17:14 發表 查看引用來源
睇到佢微信話今日又有新貨到

呢間野積極換血🤤🤤
這個女孩子
看來很不錯

不過都係上邊果兩個arm我口味d

我最近都係跟深圳朋友去附近D同胞骨場, 其實真係好多只做邪骨, 雅軒都試過幾次, 服務OK, D女流動性好大, 經常有新女, 但環境衛生確實差. 目前去過最差就係迎春, 環境差, 女用假相, 怪獸技師    而家一個人主要去海外聯誼3/F, 晚班技師比日班好

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-11-1 23:51 發表 查看引用來源
我最近都係跟深圳朋友去附近D同胞骨場, 其實真係好多只做邪骨, 雅軒都試過幾次, 服務OK, D女流動性好大, 經常有新女, 但環境衛生確實差. 目前去過最差就係迎春, 環境差, 女用假相, 怪獸技師    而家一個 ...
師兄所言甚是,呢間野流動性好大,早排睇岩左兩件晚班妹子已經無做😔

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-1 21:43 發表 查看引用來源
唔記得左問添

金髮jc
有幾多路通呢

全通,或者有特別驚喜都唔定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆