上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/4/2023 15:27 發表 查看引用來源

咁你幾時心血來潮,彈幾張朱古力相嚟睇吓?
唔好扮嘢呀!春天,你一定勁操ing 中,唔好話冇朱古力呀!
好彩阿吉貓唔會睇一塊腩肉,阿星唔驚攞塊腩肉出嚟獻世,唔使攞,某樹某樹😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/4/2023 15:35 發表 查看引用來源

下年搵偉哥?
不如搵位靚靚索女仲實際啦!
實際咪就係有偉哥,冇甩拖;冇偉哥,走得摩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 15:36 發表 查看引用來源

好彩阿吉貓唔會睇一塊腩肉,阿星唔驚攞塊腩肉出嚟獻世,唔使攞,某樹某樹😬
多啦個百寶袋正喎!
抱抱好舒服🥰

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-4-28 15:27 發表 查看引用來源

咁你幾時心血來潮,彈幾張朱古力相嚟睇吓?
唔好扮嘢呀!春天,你一定勁操ing 中,唔好話冇朱古力呀!
HAHA...... 肥左,通關之後多左應酬,基本上每個星期總有幾晚走唔甩,我早排先俾教練笑唔夠靈活。
同時fb同Ig勁多fd去分享D旅遊相,搞到我都想去玩同陽光玩遊戲,所以我俾個時間自己,6月點都要減到見成績為止。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-4-28 15:07 發表 查看引用來源

男人對住張相打飛機,目標係佢!射佢!

女人拿拿聲換衫,對住張相做運動啦!目標係佢!目標係佢嘅身型!
咁好一致喎,最終男人目標就係追有呢個身型既女生,而......射佢嘛。
嗱,男人見正野又唔一定下下都射既,HAHA.......
至少我唔會囉,唔係我忍到,而係.....我唔想嘥野,HAHA.....

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-4-28 15:32 發表 查看引用來源

挻住個哆啦A夢咁大個肚腩,就真係唔好講自己頂到啦。阿星年紀大,機器壞,呢啲每日3次每次3個鐘阿星真係講唔出做唔出同埋唔識出。

不過阿星查實未食過偉哥,唔知阿偉哥勁啲定梁朝偉勁啲,見人咁講又跟人講,不過如無意外應該 ...
偉哥我估真係work既,但男人碌野扯同硬既原理一早有解釋,如果可以,以健康既方法令自己硬起來會好D嘛......
當然,如果有日真係有呢個需要........ 會唔會真係用到佢...... HAHA..... 到時先算。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-4-28 15:09 發表 查看引用來源

掌握咁嚴重
超人既貼身外觀,Batman既黑色形象,心理學上同性能力都掛勾架師妹,所以講女生有自信地著修身剪裁既服裝,除左係自信既表現之外,男人腦內會唔會有其他幻想,妳地女人真係想像唔到。
如果"摟吊裙"同女強人西裝look放係我面前,我會答妳,我目光會完全俾西裝女強人吸引,因為前者只會想到扑野,但後者係想征服成個人。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 17:06 發表 查看引用來源

HAHA...... 肥左,通關之後多左應酬,基本上每個星期總有幾晚走唔甩,我早排先俾教練笑唔夠靈活。
同時fb同Ig勁多fd去分享D旅遊相,搞到我都想去玩同陽光玩遊戲,所以我俾個時間自己,6月點都要減到見成績為止。 ...
減?
叫你操朱古力呀!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 17:16 發表 查看引用來源

咁好一致喎,最終男人目標就係追有呢個身型既女生,而......射佢嘛。
嗱,男人見正野又唔一定下下都射既,HAHA.......
至少我唔會囉,唔係我忍到,而係.....我唔想嘥野,HAHA..... ...
咁就乖啦!唔亂食嘢,又唔嘥嘢 👍🏼

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-4-28 18:00 發表 查看引用來源

減?
叫你操朱古力呀!
HAHA...... 操緊喇衰野~~~~
操到死死下喇已經.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆