上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-2 16:11 發表 查看引用來源

Haha....... Anson Lo,應該係當年郭富城果隻type,係唔係呢?我唔知亦唔熟....... 只知星期日係唔係坐電車唔使錢因為有姜濤,而家追偶像興玩呢D,真係幾有趣。

Ali正係正既,但又真心講,咁瘦既女仔,係唔係師兄杯茶呢如果做女 ...
佢都係跳唱歌手,當然未到天王嘅地步!不過我諗新一代佢算最跳得!
我梗係明你講乜嘢,Ali係純情嘅女神,冇諗其他!至於真係要諗埋果啲就會係其他人!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-2 16:16 發表 查看引用來源
佢都係跳唱歌手,當然未到天王嘅地步!不過我諗新一代佢算最跳得!
我梗係明你講乜嘢,Ali係純情嘅女神,冇諗其他!至於真係要諗埋果啲就會係其他人!😬 ...
HAHA....... sorry,跳得勁我只睇Kpop或外國果D,香港既,真心........仲有距離,人地係高大得黎好有節奏感。
(為免被插,都係講句,Anson Lo功夫勁~實在係醒)

都係,Ali行出黎感覺又另一回事既,HAHA...... 唔應該放可食用擺埋一齊,係嘛師兄。

咁同K-pop梗係冇得比,始終都係出咗幾年啫,人哋發展咁成熟!
Ali係只可遠觀,不可褻玩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-2 18:06 發表 查看引用來源
咁同K-pop梗係冇得比,始終都係出咗幾年啫,人哋發展咁成熟!
Ali係只可遠觀,不可褻玩!😬
韓國K-pop強勁在於系統,日本優點在於專注專業,香港在於......... HAHA.... 你懂的。

Ali,講真,靚女有好多,有嫵媚既,有賢淑,有智慧,亦有活潑好動,佢係入屋對眼識笑果種,無錯,我黎講,如果對眼識笑,其實我係會加印象分,其實我講左今次係俾面派對,邀請方係黎自top team,亦都係靚女,我呢D咁膚淺,當然會出席。通常呢D活動,你係要同D唔識既人打交道,建立人脈網絡,方便日後工作。今次既意外收獲唔係同Ali影相,而係見到唔少女強人,打扮入時,亦會裝備好自己,講真,我鐘意呢種女人,多過同時好多著到性感非常,好似黎搵老細果種。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-3 16:38 發表 查看引用來源

韓國K-pop強勁在於系統,日本優點在於專注專業,香港在於......... HAHA.... 你懂的。

Ali,講真,靚女有好多,有嫵媚既,有賢淑,有智慧,亦有活潑好動,佢係入屋對眼識笑果種,無錯,我黎講,如果對眼識笑,其實我係會加印象分,其實我講左 ...
咁有冇啱嘅?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 17:10 發表 查看引用來源
咁有冇啱嘅?😉
師兄,有你都未必咁上。
係呢d地方,佢唔會係普通師奶人妻,起底絕對無難度,除非你極度英名神武同靚仔,如果唔係佢一句去馬要考慮果個反而係你添,係嘛?哈哈。

我唔靚仔亦唔高大有型,呢d情況我都係斯斯文文算架喇。😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-3 19:48 發表 查看引用來源

師兄,有你都未必咁上。
係呢d地方,佢唔會係普通師奶人妻,起底絕對無難度,除非你極度英名神武同靚仔,如果唔係佢一句去馬要考慮果個反而係你添,係嘛?哈哈。

我唔靚仔亦唔高大有型,呢d情況我都係斯斯文文算架喇。😝😝 ...
咁謙呀!師兄要食大把女啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2/5/2023 14:26 發表 查看引用來源

唔係既,師兄自問遇上幾多件索到真係再遇唔番既索靚正既女生先?
以果個女生為標準去量度自己既表現,睇下下一個可唔可以令自己重振雄風囉,但雄風唔代表多Q又或幾耐,而係雙方幾爽幾happy就真。始終我地唔係為擦數據嘛。 ...
後生嘅時候會覺得鬼妹Sharon,Joyce同Grace係無可替代嘅女友,家陣人老咗做咗老星,發現人生只不過係由唔同嘅過客喺你面前不停穿插,有啲插耐啲,有啲插兩下就走,有啲你插兩下都走,阿星體會到嘅,係當一段關係形成,就要好好珍惜。

所以當阿星一認識到索爆嘅女士,一定會把握機會,同佢即刻打得火熱,等大家心中唔好留下任何遺憾,連夢遺都唔留😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2/5/2023 15:56 發表 查看引用來源

師兄,玩AI相而家興無中生有架,即胸大腰幼屁股識扭,仲要童顏又或熟姐系,而家呢隻唔夠呀下,仍需努力。

家下聽講有個叫Mimi Milk嘅AI女仔,有會員制添,仲有裸照添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 10:26 發表 查看引用來源

家下聽講有個叫Mimi Milk嘅AI女仔,有會員制添,仲有裸照添😬40130135
呢個係AI? 唔怪之得咁正!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆