上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 4/5/2023 10:33 發表 查看引用來源
呢個係AI? 唔怪之得咁正!😂
呢個唔係,係用apps玩出嚟嘅真人😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 11:21 發表 查看引用來源

呢個唔係,係用apps玩出嚟嘅真人😬40130137
呢個都幾正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 4/5/2023 11:45 發表 查看引用來源
呢個都幾正!😬
故事未講到,遲啲會出現😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 11:46 發表 查看引用來源

故事未講到,遲啲會出現😬
又多一個女主角!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 19:57 發表 查看引用來源
咁謙呀!師兄要食大把女啦!😬
女喎,當然要食啦。問題係我地唔會咩女都食遮。
師兄,其實食女,你會點做?氹佢,日日都早晨夜晚就good night?講真,我從來都唔做呢D噓寒問暖,唔係我唔浪漫,而係食前你會咁做,食之後你仲會唔會先?女,當然要食,但食得都要有品,前後反差太遠,就係為左食條女呃蝦條既,講真,無咩癮亦有欠尊重。

男人有格自然吸引到人,你吸引你做自己,女方係出於賞識你同想識你,還是花言巧語就上到床,玩法都完全另一回事。今時今日,做D有挑戰性既事更有價值呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 10:20 發表 查看引用來源

後生嘅時候會覺得鬼妹Sharon,Joyce同Grace係無可替代嘅女友,家陣人老咗做咗老星,發現人生只不過係由唔同嘅過客喺你面前不停穿插,有啲插耐啲,有啲插兩下就走,有啲你插兩下都走,阿星體會到嘅,係當一段關係形成,就要好好珍惜。 ...
鬼妹我真係未試過,HAHA.......咁師兄最正既女生黎自邊度呢??

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 10:26 發表 查看引用來源

家下聽講有個叫Mimi Milk嘅AI女仔,有會員制添,仲有裸照添😬40130135
今時今日既AI技術真係好唔錯,但始終離唔開有D位太完美,Mimi Milk,我之前睇果個唔知係唔係佢呢,但光暗位太一流了,而且胸既挺度圓滑得不得了,HAHA....... 師兄會唔會放佢做screen saver?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 11:21 發表 查看引用來源

呢個唔係,係用apps玩出嚟嘅真人😬40130137
呢幅反而唔錯,都係畫出黎??定還是真人再加工畫風呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 4/5/2023 11:49 發表 查看引用來源
又多一個女主角!😬
其實Shanie 之後就係講佢,佢有一把好甜美嘅聲線,阿星睇過佢唱歌表演,感覺就好似聽緊鄧麗君咁,又甜又温柔😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-4 12:08 發表 查看引用來源

女喎,當然要食啦。問題係我地唔會咩女都食遮。
師兄,其實食女,你會點做?氹佢,日日都早晨夜晚就good night?講真,我從來都唔做呢D噓寒問暖,唔係我唔浪漫,而係食前你會咁做,食之後你仲會唔會先?女,當然要食,但食得都要有品,前後 ...
我不嬲都係咁架,前後一致!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆