上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 13:15 發表 查看引用來源

其實Shanie 之後就係講佢,佢有一把好甜美嘅聲線,阿星睇過佢唱歌表演,感覺就好似聽緊鄧麗君咁,又甜又温柔😬
咁啲叫床聲咪好好聽!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/5/2023 12:08 發表 查看引用來源

女喎,當然要食啦。問題係我地唔會咩女都食遮。
師兄,其實食女,你會點做?氹佢,日日都早晨夜晚就good night?講真,我從來都唔做呢D噓寒問暖,唔係我唔浪漫,而係食前你會咁做,食之後你仲會唔會先?女,當然要食,但食得都要有品,前後 ...
哈,之前點都唔做,係因為要女仔明白做呢啲唔係必然嘅,之後先要做,係因為要佢明白佢喺你心中佔有一席之地。

女仔係要尊重,但唔係一開始就做,而係等佢同你熟落咗先至做,始終一段關係並非呃呃氹氹,而係互相包容,係要落心機維持嘅。

不過阿星其實唔多成日做,因為阿星成日俾人話冇心肝😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-2 16:03 發表 查看引用來源

朱古力?我食就有,身就無喇,HAHA.....

6月底,應該都有希望既,至少時間上唔絕望,HAHA......
如果飲食上可以控制到,我應該唔係無可能,師兄都加油。
教練師兄如果一直有跑開,佢更一早good fit mode,睇佢點覆先。 ...
咁等你6月底展示成果啦❤️
戒口真係好難,不如戒左酒先🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/5/2023 12:10 發表 查看引用來源

鬼妹我真係未試過,HAHA.......咁師兄最正既女生黎自邊度呢??
鬼妹女朋友識過英國人愛爾蘭人同希臘人,印度女伴都有過,係未試過同黑色皮膚嘅女仔。龍師兄話最正嘅女生,阿星會話係破阿星處嘅印度西施最令阿星難忘,始終第一次嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/5/2023 12:12 發表 查看引用來源

今時今日既AI技術真係好唔錯,但始終離唔開有D位太完美,Mimi Milk,我之前睇果個唔知係唔係佢呢,但光暗位太一流了,而且胸既挺度圓滑得不得了,HAHA....... 師兄會唔會放佢做screen saver? ...
假得太緊要,俾啲未經人道嘅青頭一定會殺死佢哋億億聲嘅星塵,但係小星星真係冇乜興致。

有真人嚟攬唔好,要睇住張圖關埋房門嚟到解決咁橙橙😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/5/2023 12:13 發表 查看引用來源

呢幅反而唔錯,都係畫出黎??定還是真人再加工畫風呢?
真人相片加工嚟㗎,有啲好暴露嘅相送俾阿星,咁加工咗冇咁容易俾人知道佢係邊個嘛😬

引用:
原帖由 licklickson 於 4/5/2023 13:20 發表 查看引用來源
咁啲叫床聲咪好好聽!😬
唔…………好問題。冇喺床上面聽過,喺阿星架車度聽完唔記得咗😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-4 13:15 發表 查看引用來源

其實Shanie 之後就係講佢,佢有一把好甜美嘅聲線,阿星睇過佢唱歌表演,感覺就好似聽緊鄧麗君咁,又甜又温柔😬
HAHA......師兄既經歷都好豐富,亦令人羨慕。

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/5/2023 15:16 發表 查看引用來源

HAHA......師兄既經歷都好豐富,亦令人羨慕。
豐乜鬼吖,正所謂貴精不貴多,龍師兄嘅經歷先令人揪心,好似Bella果次咁,去到最後果份遺憾之中嘅甜美,令人回味。😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-4 13:20 發表 查看引用來源
我不嬲都係咁架,前後一致!😬
咁至少師兄唔係偽君子。
有時我地同女生一齊,好聽既就成人世界明點玩,但玩還玩都要有品,我真係聽過唔少呢D分享。
人妻朋友有時都會同我講,條仔誓神劈願講對佢點好點好都好,但太多馬腳露出,想扮下蠢女人都唔得,因為條仔除左床上之外其他野太渣,keep唔落。有時我聽完都唔知好嬲定好笑,其實女人唔蠢,都想俾男人氹遮,但男人太低手,人妻講番轉頭,而家咩年代,我地男人食女以為好威,女人要威,女人一星期食足7個唔同男人都仲得,咦.....呢句又係真喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆