上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-6 09:49 發表 查看引用來源

龍師兄含到濕晒嘅意思,係女伴含到你濕晒,定係女伴因為你而含到佢自己濕晒呢?呢個問題,仍然有待解決,而且個重點係喺含到濕晒之上,非常之令人尋味😬 ...
呢次係win win,又可以講係wet wet,雙濕啦~~~~ HAHA.....
我唔識路嘛,佢無野做,咪keep住含囉,含到我搵到位為止,咁泊得車黎,佢已全程自動波坐上黎,我都怕佢未ready,但佢有問我,我係唔係特登揸咁耐等佢含咁耐,佢已越含越濕,想玩坐爆好耐。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-5 17:55 發表 查看引用來源

車騎呢下野,HAHA....... 我試過個女女上時佢被人望見。
Anyway,當時感覺非常搞笑。
車度玩,我真係試過一路開車被人拉開拉鏈含,因為唔熟路,含到濕晒。 ...
我都真係試過人地一路揸車,我含,個感覺好正

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-6 22:17 發表 查看引用來源
我都真係試過人地一路揸車,我含,個感覺好正
HAHA......最搞笑係,其實我怕有人望到既,咁就急急腳想搵個位泊,叫佢冷靜D,一陣咬到就成晚無得玩架喇,點知去到一個車場時,佢抬起頭同我一齊搵位時,無位泊.......
跟手我就講等我再搵先........唔使理我。
佢就講佢都搵野做先,唔使理佢。
成個過程去左2、3個地方都無泊位,每次無位泊佢都會埋頭苦幹拎番小Dragon出黎玩,前前後後佢真係含左半個鐘有多,事後佢問我係唔係玩野,口講唔想但其實想佢含咁耐......
但其實我真係搵唔到位泊車.............

回覆 16593# dragonbone 的帖子

含半個鐘都未出,好利害啊😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-8 14:34 發表 查看引用來源
含半個鐘都未出,好利害啊😅
唔關利害事,個男既開緊車,基本分左心,邊會咁易出。
妳可以搵妳果件試下。😁😁

回覆 16595# dragonbone 的帖子

係你夠定力姐☺️,我含緊果陣,佢根本吾到車😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-8 20:36 發表 查看引用來源
係你夠定力姐☺️,我含緊果陣,佢根本吾到車😅
即係你含得好勁😁

回覆 16597# jackso0826 的帖子

我都唔係咁嘅意思,
如果你被人含緊,你可以分心做其他野嗎?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-8 22:04 發表 查看引用來源
我都唔係咁嘅意思,
如果你被人含緊,你可以分心做其他野嗎?
可以,揸你波或者同你69都可以做到架

回覆 16599# jackso0826 的帖子

.....都吾係講呢D😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆