上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-8 14:18 發表 查看引用來源

HAHA......最搞笑係,其實我怕有人望到既,咁就急急腳想搵個位泊,叫佢冷靜D,一陣咬到就成晚無得玩架喇,點知去到一個車場時,佢抬起頭同我一齊搵位時,無位泊.......
跟手我就講等我再搵先........唔使理我。
佢就講佢都搵野做 ...
其實我都驚俾人見到
之後佢就車左去南X果頭停車場,之後我哋去左後坐🤪

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-8 22:16 發表 查看引用來源
.....都吾係講呢D😝
咁係邊d先?😂😂

回覆 16602# jackso0826 的帖子

吾知wor😝😝.....

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-8 20:36 發表 查看引用來源
係你夠定力姐☺️,我含緊果陣,佢根本吾到車😅
HAHA.......
妳咁講,我反而想問,女既其實係咩感覺,會唔會自己都含到好high,想條仔快D泊車,定還是鐘意聽到佢死死下既叫聲,佢揸耐D都OK,口爆埋都唔怕呢?

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-8 23:23 發表 查看引用來源
其實我都驚俾人見到
之後佢就車左去南X果頭停車場,之後我哋去左後坐🤪
車位其實都好講究,因為一個隱密既位置,其實係非常之緊要。
師妹一講,令我想起多年前既一件事,當年同其中一位人妻姐姐,係將軍澳既一個有待開發地盤附近泊好車傾計,果度其實開揚無遮無擋但當年算靜,傾傾下就情到濃時,有少少潔癖既佢知道我沖左涼都出去接佢,佢居然就拉起我條波褲就含埋黎,真係爽到爆.....燈。之後我拉低櫈就捉左佢去後座,果時小弟真係忍唔住繼續俾佢含吹,仲記得果晚忽然落起超大大雨,即一邊聽住雨水打落架車度,一邊嘆緊人妻姐姐既濕潤咀仔,真心堅正,最記得,跟住發生件個心離一離既事添喎,就係.........有架警車慢駛經過

星期2 -- 無思分享

而家5月,時間好快過左1/3,唔知大家對今年有咩計劃呢?完成度幾多呢?

除左body既改造計劃,我當然仲有好多其他野玩,但實在未有頭緒同時間去plan啊,其中一樣我估大家應該都已做左既,就係去旅行。

我真係超超超想去旅行呢~~~~

如果大家去左玩又好玩既,可以係度開心share呢~~~~

( 多謝Cat師妹介紹啊,好有用同啱我心水呢。)

回覆 16604# dragonbone 的帖子

兩種情況都有bor😝😝🤭🤭

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 11:44 發表 查看引用來源
成日都發生? 想快D開戰?

回覆 16608# CTAN2Y33 的帖子

點會成日發生bir🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 11:44 發表 查看引用來源
HAHA...... 兩種都有咁男人好鐘意喎,其實講到尾都係個男既爽
但講真,我唔知係我有要求定好少遇上,我對於女人用口,其實一直以黎興趣都唔係好大,因為我真係試過好幾次個女既太用力啜碌野,即男人碌野唔好睇佢硬崩崩以為好受得力,其實係非常敏感,太大力會痛......

而且好多時我都無咩耐性等個女既啜到尾,通常咁上下我已經反客為主,係今次講開車呢個topic,我先無還手之力,HAHA.......
但講開車震,我又真係見過有架的士泊左埋路邊,見有對女人既腳"朗"在係前座既椅墊上有節奏地搖搖下,好明顯佢瞓左係後座被條仔男上緊,好搞笑既係從個女人既腳趾由撐開到縮緊,睇得出應該係去到緊要關頭,再見架車唔再郁,女既對腳攤軟左,應該係Titanic果隻迫迫地爽死左........

咁點解我知道晒成個過程?因為我果次同人妻姐姐原本正正經經係度睇夜景,返去攞車時見到囉。原本好正經既食飯傾野,搞到心情真係呢........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆