上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

回覆 16610# dragonbone 的帖子

Yes,男生的亀頭是很敏感的,所以通常我都只會好温柔地含☺️,看着男仕興奮準備射出時,會好有滿足感啊🤭🤭

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 16:06 發表 查看引用來源
Yes,男生的亀頭是很敏感的,所以通常我都只會好温柔地含☺️,看着男仕興奮準備射出時,會好有滿足感啊🤭🤭
咁實在太狡猾,所以我地男生通常會69時報復式舐奶,呢D時候就睇下男定女投降先?我都好鐘意聽女生呻吟,但其實我都有D潔癖,所以我既口愛係優惠限定。
但師妹試過口爆完個男人後,等男人以為告一段落,點知再含再吹之後就插入呢?男人真係又愛又恨呢招。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 16:06 發表 查看引用來源
射完再奶含 其實仲敏感
我次次都會投降叫停

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-9 15:09 發表 查看引用來源

HAHA...... 兩種都有咁男人好鐘意喎,其實講到尾都係個男既爽
但講真,我唔知係我有要求定好少遇上,我對於女人用口,其實一直以黎興趣都唔係好大,因為我真係試過好幾次個女既太用力啜碌野,即男人碌野唔好睇佢硬崩崩以 ...
在我黎講,要女人幫我含幫我乳交,不過係一種征服嘅意義。我都係覺得屌閪先係最正。

回覆 16613# CTAN2Y33 的帖子

通常越叫停我都吾會停🤭😝,含含下又變返好硬,之後就...🤭🤭

回覆 16614# cc19880910 的帖子

坦白講我好喜歡被男仕征服的感覺,我係咪好犯賤呢?😝😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 20:31 發表 查看引用來源
通常越叫停我都吾會停🤭😝,含含下又變返好硬,之後就...🤭🤭
太刺激對男人黎講只係痛苦
但之後就要需要教訓下某人
要佢都受返D痛苦

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 20:37 發表 查看引用來源
坦白講我好喜歡被男仕征服的感覺,我係咪好犯賤呢?😝😅
又唔咪犯賤
只係多數女人床上都喜歡被征服

回覆 16617# CTAN2Y33 的帖子

痛苦?吾係享受咩?🤭🤭

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 09:49 發表 查看引用來源
吾知wor😝😝.....
你咁叻女點會唔知😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆