上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

回覆 16620# jackso0826 的帖子

我吾叻,只係一個蠢女人😅😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 21:52 發表 查看引用來源
痛苦?吾係享受咩?🤭🤭
果下真係痛苦
但轉換位置後就變享受教訓某人

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 22:03 發表 查看引用來源
唔咪蠢 起碼而家識得享受左先

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 22:03 發表 查看引用來源
係識嘆既女人

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-9 20:37 發表 查看引用來源
坦白講我好喜歡被男仕征服的感覺,我係咪好犯賤呢?😝😅
正常女人都應該係咁

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-9 17:36 發表 查看引用來源

在我黎講,要女人幫我含幫我乳交,不過係一種征服嘅意義。我都係覺得屌閪先係最正。
其實我都明白,女生都會想佢既男人舒服,但我真係得幾個女生既oral sex令我忘懷咁享受。
所以,剛剛講係車上,果份刺激又係另一種享受,我指係女人享受,因為我聽講,女生最鐘意聽男人求饒既原因係來自女生,佢地都好有滿足感。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-9 21:51 發表 查看引用來源
又唔咪犯賤
只係多數女人床上都喜歡被征服
男人征服女人,係指女人想有少少反抗都會俾男人發現,再加以制裁?HAHA......
我地叫呢D係霸道總裁,而床上版,其實男人少D體能同少D觀察力都唔得架,因為男既係望住女人反應每個位都先一步或大大力進行制服嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-10 10:00 發表 查看引用來源

其實我都明白,女生都會想佢既男人舒服,但我真係得幾個女生既oral sex令我忘懷咁享受。
所以,剛剛講係車上,果份刺激又係另一種享受,我指係女人享受,因為我聽講,女生最鐘意聽男人求饒既原因係來自女生,佢地都好有滿足感。 ...
同意師兄你嘅講法,我未比其他女人含過,但老婆好少可以含到我射。😂但佢好鍾意含到我腳麻痹,我嗌投降。😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-10 10:03 發表 查看引用來源

同意師兄你嘅講法,我未比其他女人含過,但老婆好少可以含到我射。😂但佢好鍾意含到我腳麻痹,我嗌投降。😂
HAHA.......
俾得多女人含,最多都只係心裡會有個比較,其實唔代表D咩。
反而女人含時,係齋含,還是會玩下其他野,有時候先係情趣,我覺得情趣先係最緊要。

星期3,想黎多個分享,男人,有時有D好似好戇居既追求,就係夢想,而呢份夢想唔係人人都會明白,成功都叫好,失敗左有時自己都會問自己點解。

泰拳格蘭披治,泰拳界既盛事,台上打既勁,台下氣氛亦一流,真心堅正~~~~睇完,真係會腎上腺上升。
* 仲見到前港姐謝小姐,真係靚女到爆~~~~ 但我發現一樣有趣野,同行既男人,帶埋一齊去睇既女生,都好fit好正好戰鬥格架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆