上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.1k  260.0k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-22 10:15 發表 查看引用來源
金運吾建議去,因為係試業,另外大部份技師自己帶熟客上去,老板發訊息比技師不能脫光~普通的手作仔,穿衣工作,客人分分鐘中伏,而且好多三通技師走得就走,冇謂介紹😂 ...
謝謝建議......老板發訊息比技師不能脫光.....睇來嚴打風還沒完. 可能要過了國慶才會放寬

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-9-22 11:50 發表 查看引用來源

謝謝建議......老板發訊息比技師不能脫光.....睇來嚴打風還沒完. 可能要過了國慶才會放寬
7月尾的事,應該係同香港鬥夜巿,所以好安全了,深圳不會再破壞自己的經濟👏💪而且深圳水災, 重創罗湖一帶經濟。

本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-9-23 22:55

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-22 11:59 發表 查看引用來源
7月尾的事,應該係同香港鬥夜巿,所以好安全了,深圳不會再破壞自己的經濟👏💪而且深圳水災, 重創罗湖一帶經濟。
當年東管SN
以為掂過碌摭
一定唔會打殘呢個主要行業

點知,最後 ........

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-23 22:54 發表 查看引用來源
當年東管SN
以為掂過碌摭
一定唔會打殘呢個主要行業

點知,最後 ........
五同情況,聞說國內官場遊戲規則,這是政治大於管治的行動,所以 東莞係政治嘅犧牲品🙄
所以男人天堂消失了😭😭😭😭

昨天同朋友去陽光環境衛生好,可惜只拉高上衣,我也拉高上衣,可指插,冇下次😩🙄l

昨天技c說陽光生意差,有時星期天技师久久上~一二個中😂鬼咩甘係守又中女多添,有D重超肥好重囗味😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-26 16:33 發表 查看引用來源
昨天同朋友去陽光環境衛生好,可惜只拉高上衣,我也拉高上衣,可指插,冇下次😩🙄l
過了10.1國慶嚴打有可能會放寬,深圳也要保經濟.娛樂場所係消費高地方,可帶動經濟發展.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-26 18:15 發表 查看引用來源
昨天技c說陽光生意差,有時星期天技师久久上~一二個中😂鬼咩甘係守又中女多添,有D重超肥好重囗味😂
陽光月初去過,發覺幾個相熟技師已離去.現有啲技師就真係簡不落手.所以都不打算再去了.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-9-26 18:25 發表 查看引用來源

陽光月初去過,發覺幾個相熟技師已離去.現有啲技師就真係簡不落手.所以都不打算再去了.
完全浪費左個埸,好多世叔伯 打躉,係九成老年人對一成中年人😂🙄重505真係吾值,值$350,的女同時光一樣,不過時光高精3通,個場房間毛布~床~ 枕頭 一陣味😩

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-26 16:33 發表 查看引用來源
刚刚朋友今日去陽光也只拉高上衣服務,看來陽光客人和技師只許拉高上衣就服務條真係奇聞🙄😩是否怕嚴打就不知了。有冇其它師兄也是这样😂中伏之選:陽光😪
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-9-26 20:25

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆