上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-16 09:44 發表 查看引用來源

可能你唔會相信,真係一個都無揾我私聊🥲
而家D男人咁守規矩?😂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 16/5/2023 09:44 發表 查看引用來源

可能你唔會相信,真係一個都無揾我私聊🥲
人哋見到你張相,即刻又唔敢又想,最後覺得冇機會,所以唔敢私聊阿U姐,怕一陣食e-檸檬,就算冇人知,自己都覺得肉酸,所以先冇人啫。

阿U姐一開聲,俾少少明示暗示左示右示,即刻信箱爆棚,滿載而歸,個信箱心廣體胖,阿U姐睇都睇唔切咁多私訊啦。

唔信阿U姐開返個舖,寫住“U姐徵友,男人直入”,阿星包得😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:47 發表 查看引用來源

哈哈,男人摸落手,便知有沒有。一摸咗,小星星相當精靈,男人就即刻一啲都唔得精靈😬
無錯,女人年齡從來都唔係我考慮既地方,我講心智好緊要啦,傾得埋既如果會接觸,摸手仔,嘩,好滑啊,咁究竟佢幾多歲,幾大呢?佢談吐成熟,但肌膚實在係二、三十之間,男人就會精神起黎。
女人俾男人既驚喜,往往於一開始係最富探索趣味既。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:48 發表 查看引用來源

掛住用唔同嘅角度去睇究竟睇唔睇到遮住咗啲咩😬
HAHA.....師兄又無倒轉部手機,根據周星馳理論,可以睇得多D架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-15 21:51 發表 查看引用來源

男人貪玩就係天性,真係唔怕玩到出事又或者玩到自己頂唔順。不過有得玩,總好過冇得玩,身體健康並非必然,大家都要好好照顧身體,等呢個舖長吹長有😬 ...
係,每個男人,唔同年紀玩唔同既野,教練比我後生10幾年,但打泰拳佢係由4,5歲就開始打,係果方面比我多廿倍經驗以上,所以得到佢認同係超開心架。我都鐘意行山,打波既運動,但發現同人比拼都係最刺激同開心既,可能因為互動啦,仲有爆心肺汗水。

講開汗水,大家同情人上床,仲會唔會流晒大汗呢??定還是......汗未出,已射左呢,HAHA...... 我真係忽然想起呢個有趣問題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 10:10 發表 查看引用來源

人哋見到你張相,即刻又唔敢又想,最後覺得冇機會,所以唔敢私聊阿U姐,怕一陣食e-檸檬,就算冇人知,自己都覺得肉酸,所以先冇人啫。

阿U姐一開聲,俾少少明示暗示左示右示,即刻信箱爆棚,滿載而歸,個信箱心廣體胖,阿U姐睇都睇唔切咁 ...
HAHA......直入呢下我鐘意呀喂。

再來分享。

母親節剛過,入得黎呢度,都已經係成年人,唔知已有成熟思想既大家,仲會有幾多個聽父母話呢?又或又有幾多人既說話,會聽得入耳呢。
其實聽唔聽,同果個人已經成功又或獨立無關,反而有無一顆包容既心,又或肯聽人講野既態度,我想講既係,3人行必有我師,今時今日我仍然好樂意聽身邊人既意見,唔知道大家又會唔會呢?定還是覺得佢地長氣,過時呢?其實有時長氣,都係一份關心,我是如此認為。

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/5/2023 11:07 發表 查看引用來源

無錯,女人年齡從來都唔係我考慮既地方,我講心智好緊要啦,傾得埋既如果會接觸,摸手仔,嘩,好滑啊,咁究竟佢幾多歲,幾大呢?佢談吐成熟,但肌膚實在係二、三十之間,男人就會精神起黎。
女人俾男人既驚喜,往往於一開始係最富探索趣味 ...
呢類探索真係滋味無窮,女士滑溜嘅手掌俾你握住,仲點會捨得放手呢,況且一個注重自己嘅女人,就算不再年輕,都必然滿有韻味,相比起年輕嘅女孩子,或者活力不及,不過魅力滿分,好多時勝過年輕女孩。

成熟女性善解人意,而且風情萬種,一個唔覺意佢對男人好少少,男人已經飄飄然,唔知去咗邊度。所以話,年輕女孩有年輕女孩好,成熟女性有成熟女性妙,真係要揀,阿星寧願等佢哋揀,阿星唔識揀😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/5/2023 11:08 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄又無倒轉部手機,根據周星馳理論,可以睇得多D架。
由上向下再由下向上,仲要趁睇嘅時候唔覺意搖多兩下希望可以搖鬆啲睇下有冇機會添😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/5/2023 11:16 發表 查看引用來源

HAHA......直入呢下我鐘意呀喂。
冇錯,大方啲,直入嚟傾偈,一入就會有好消息😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆