上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 11:29 發表 查看引用來源

呢類探索真係滋味無窮,女士滑溜嘅手掌俾你握住,仲點會捨得放手呢,況且一個注重自己嘅女人,就算不再年輕,都必然滿有韻味,相比起年輕嘅女孩子,或者活力不及,不過魅力滿分,好多時勝過年輕女孩。

成熟女性善解人意,而且風情萬種 ...
HAHA...... 師兄就勁啦,等女生揀你。證明你高質~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 11:31 發表 查看引用來源

由上向下再由下向上,仲要趁睇嘅時候唔覺意搖多兩下希望可以搖鬆啲睇下有冇機會添😬
HAHA,索性叫師妹換新相。

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/5/2023 14:46 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄就勁啦,等女生揀你。證明你高質~~
龍師兄講呢啲,阿星係想揀都冇得揀,只有女士睇到阿星然後同阿星講叫阿星可以收埋啲皮,所以只有女士揀要點樣嚟到串阿星,而阿星根本冇選擇嘅餘地😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/5/2023 14:46 發表 查看引用來源

HAHA,索性叫師妹換新相。
如果阿U姐肯換,阿星即刻切………………盤生果嚟慰勞下各位😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 15:20 發表 查看引用來源

一睇到阿星師兄話即刻切嘅時候,即刻個心震一震🫣,嘩~~~~咁激,再睇落啲先知原來係切生果盤,哈哈😄

我換相,驚嚇親大家喎,兼趕客喎,你知啦,近排可能大家都忙,所以好似都少咗人上嚟,如果我換相,可能全部走晒㗎。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-17 09:25 發表 查看引用來源

一睇到阿星師兄話即刻切嘅時候,即刻個心震一震🫣,嘩~~~~咁激,再睇落啲先知原來係切生果盤,哈哈😄

我換相,驚嚇親大家喎,兼趕客喎,你知啦,近排可能大家都忙,所以好似都少咗人上嚟,如果我換相,可能全部走晒㗎。 ...
可以換張再sexy啲嘅!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 15:19 發表 查看引用來源

龍師兄講呢啲,阿星係想揀都冇得揀,只有女士睇到阿星然後同阿星講叫阿星可以收埋啲皮,所以只有女士揀要點樣嚟到串阿星,而阿星根本冇選擇嘅餘地😬 ...
最近打得多,沖完涼都想搵野噴下,師兄又有無好介紹?
吸引女生,都係身體力行好~~~~HAHA

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-16 15:20 發表 查看引用來源

HAHA........無人要你切,不如你都換相就真。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-17 09:25 發表 查看引用來源

我換相,驚嚇親大家喎,兼趕客喎,你知啦,近排可能大家都忙,所以好似都少咗人上嚟,如果我換相,可能全部走晒㗎。 ...
HAAH.....唔會走晒既,而且可能好多唔出聲既入黎望添。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 17/5/2023 09:25 發表 查看引用來源

阿U姐少擔心,阿星可以切好多………………生果,冇有怕。

阿U姐換咗相,邊個敢行開阿星唔俾佢睇阿星個故仔……………定其實都冇乜人睇?唔係啦,如果佢睇完阿U姐夠膽行開,阿星罰佢睇阿星個故仔,你話咁樣夠唔夠毒?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆