上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  228.7k

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 09:21 發表 查看引用來源

亞嫂噚日應該好開心
佢噚晚直頭開心到癲咗, 話一次過滿足佢兩個慾望, 就係第一次比外籍人士堂堂正正咁摸佢個body, 同埋結婚10幾年後可以全裸比其他男人慢慢欣賞佢嘅身材.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 09:29 發表 查看引用來源

佢噚晚直頭開心到癲咗, 話一次過滿足佢兩個慾望, 就係第一次比外籍人士堂堂正正咁摸佢個body, 同埋結婚10幾年後可以全裸比其他男人慢慢欣賞佢嘅身材. ...
我都想欣賞亞嫂的body,可以快閃嗎?

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 09:22 發表 查看引用來源

送完南亞仔之後,亞嫂應該濕晒。。。
我鬧鬼佢添玩到咁癲, 叫佢即刻沖涼呀,南亞佬好污糟架.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 09:34 發表 查看引用來源

我鬧鬼佢添玩到咁癲, 叫佢即刻沖涼呀,南亞佬好污糟架.
咁沖完涼就即刻大戰啦!

砌咗佢一鑊金之後, 老婆話知道自己今次真係過咗火, 話唔會再玩, 唔再叫外賣, 叫我唔好再嬲佢.( 都唔知信唔信佢😔)

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 09:47 發表 查看引用來源
砌咗佢一鑊金之後, 老婆話知道自己今次真係過咗火, 話唔會再玩, 唔再叫外賣, 叫我唔好再嬲佢.( 都唔知信唔信佢😔)
信住先啦,過兩日再玩過。。。

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-7 09:32 發表 查看引用來源

我都想欣賞亞嫂的body,可以快閃嗎?
我都想睇🤩🤩🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-7 10:03 發表 查看引用來源
我都想睇🤩🤩🤩
此等福利只屬於南亞佬所有, 仲唔係相片,係現場直擊.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 09:47 發表 查看引用來源
哈哈
我的經驗系,次次我都諗住玩埋今次唔玩,呢d就好似食埋呢餐先減肥,點知一餐又一餐,搣唔西甩舖癮🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-7 10:13 發表 查看引用來源
哈哈
我的經驗系,次次我都諗住玩埋今次唔玩,呢d就好似食埋呢餐先減肥,點知一餐又一餐,搣唔西甩舖癮🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
有d嘢食過就甩唔到
尤其南亞餐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆