上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.4k  882.6k

引用:
原帖由 yanking200x 於 2023-4-24 20:47 發表 查看引用來源
各位師兄 雞寶同肉檔是否收左皮?
四,五年前就有。果時勁多靚腳女,夜晚八點開始企。我都玩過幾個。果時都係200

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-24 22:26 發表 查看引用來源
妙記上街快餐店對面梯口一長腿妹收三魚,唔錯可食用,但唔知伏務定服務???
好心三魚 多d人唔好玩。等佢無生意 去返正常 200-250就好。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-4-25 00:15 發表 查看引用來源

四,五年前就有。果時勁多靚腳女,夜晚八點開始企。我都玩過幾個。果時都係200
今晚老廟細ok 條巷第二條樓梯有四件後生,矮但有白腿

窩記食件瘦底微波靚腳輕中160高,完全無撈味,話我條野長頂到上肚臍,想食鮑唔俾,叫佢食腸又唔想,下次一於用錢打動佢含L !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-26 08:41 發表 查看引用來源
窩記食件瘦底微波靚腳輕中160高,完全無撈味,話我條野長頂到上肚臍,想食鮑唔俾,叫佢食腸又唔想,下次一於用錢打動佢含L !!!
老官食到件三張幾高佻令輕中,新做服務好好,仲有環吹,69奶西,咩招式都得,淨系冇車牌,收三魚性價比高!一定會返食!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-27 20:34 發表 查看引用來源

老官食到件三張幾高佻令輕中,新做服務好好,仲有環吹,69奶西,咩招式都得,淨系冇車牌,收三魚性價比高!一定會返食!
咁正,恭喜食到好嘢,請問邊個位置?

引用:
原帖由 紅魔司令 於 2023-4-27 22:00 發表 查看引用來源
咁正,恭喜食到好嘢,請問邊個位置?
衰鵝紅V果頭游走, 呢個位食過好多好野!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-27 20:34 發表 查看引用來源

昨日坐車經過下面藥材鋪位都見到有件唔錯輕中高挑可食!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-4-27 22:57 發表 查看引用來源

衰鵝紅V果頭游走, 呢個位食過好多好野!!!
有咩特徵 和 衣著打扮?
謝謝

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-4-26 08:41 發表 查看引用來源
今晚居然系老妙PO位遇到件東北令輕中玩左雙鐘~~
有侍浴,環吹吹左好耐,吹功一流,有69互動奶西奶左好耐,好多水真反應,好有gf feel,好玩又抵玩到震!
埋單四魚~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆