上一頁下一頁
發新話題

內射

收藏  |  訂閱
204  22.4k

內射爽

引用:
原帖由 3個自信的樓主 於 2019-9-9 10:35 PM 發表 查看引用來源

果然糸食家
又要重覆個句…
我係正常人,只不過“敢言”!唔係咩食家…正常平均3-5年一個男朋友有咩問題(當然年輕個陣有時會1拖2…)!我講到明我已經4…有經驗係正常!唔好成日用“有色眼鏡”睇人!
有人覺得“性”難於啟齒,我反而覺得需要“大方交流”先會有進步!真心覺得奇怪…人要求自己各方面都要進步,往往對“性”就停留係原始時代!!:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-10 07:28 AM 發表 查看引用來源

又要重覆個句…
我係正常人,只不過“敢言”!唔係咩食家…正常平均3-5年一個男朋友有咩問題(當然年輕個陣有時會1拖2…)!我講到明我已經4…有經驗係正常!唔好成日用“有色眼鏡”睇人!
有人覺得“性”難於啟齒,我反而覺得需要“大方交流”先會有進 ...
你吾會了我意思系你識玩!好對手!不是串
請見諒

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-9 11:02 PM 發表 查看引用來源

我喜歡狗仔式到尾,因為我喜歡聽到啪啪啪聲
如果由頭到尾淨用狗仔,太悶啦!
我鍾意臨射個陣用狗仔式…到以家為止係狗仔式先聽到清脆啪啪啪嘅聲!想快d我地又可以自己郁吓,想入d又可以爬底d…同埋狗仔可以插到好入,射入去個刻都幾正架

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

咁我又冇聽過喎

不過女人都係啦,有d就咁睇冇乜野,一除衫就:fst_016:
男人點會係朋友之間話自己唔得架…只係會吹自己幾勁一晚幾次!

真係有幾勁…一就一啦!可能係一個月有幾次呀!自己心裏有數啦!

引用:
原帖由 3個自信的樓主 於 2019-9-10 12:02 AM 發表 查看引用來源

我試過同ex 玩黑C吊帶!超正
十幾廿年前已經玩過啦!初戀鍾意要陪佢玩…

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-10 07:41 AM 發表 查看引用來源

十幾廿年前已經玩過啦!初戀鍾意要陪佢玩…
回憶糸美好的謝分享

一早吾講了怕愈講愈硬哈哈

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-10 07:35 AM 發表 查看引用來源

如果由頭到尾淨用狗仔,太悶啦!
我鍾意臨射個陣用狗仔式…到以家為止係狗仔式先聽到清脆啪啪啪嘅聲!想快d我地又可以自己郁吓,想入d又可以爬底d…同埋狗仔可以插到好入,射入去個刻都幾正架 ...
佢地喜歡我大大力從後面砌,話撞得好應,而且我又舒服過面對面,如果企係度仲正,心口fing下fing下

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-10 07:38 AM 發表 查看引用來源

男人點會係朋友之間話自己唔得架…只係會吹自己幾勁一晚幾次!

真係有幾勁…一就一啦!可能係一個月有幾次呀!自己心裏有數啦!
咁既咩

似乎你遇過好多人都唔得

會唔會係你問題:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆